Se enkelt indlæg
Gammel 15-02-2012, 17:15   #4
§ABC
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 04-02 2012
Indlæg: 316
Styrke: 13
§ABC er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af jjsonn Se meddelelser
Der er ingen fast regl om hvor mange job, du skal søge om ugen.
I HERNING skal vi i aktivering og der skal vi søge job minsdst 2 og ugen, så alle søger de samme job, ikke årest bedste ide.
Du kan søge de job du syntes du kan holde til, på et tidspunkt bliver du inkaldt til en samtale og der får du af vide, hva de venter sig af dig.
Men det er altid godt, at selv have forsøgt, at søge nogle job, hvis du er ledig efter 6 mdr. skal du henvises til anden aktør som, skal hjælpe dig med jobsøning.
I herning kommune bliver vi aktiveret fra dag 1.
Det er en sjov regel din kommune har fundet på der, for hvem siger i det hele taget at de opståede job kan tilbyde de individuelle skånebehov man har.
Meget kan man sige om dem, her i københavn, men de har da indset at os der søger fleksjob, ikke bare skal søge for at søge.

Iøvrigt er det praktisk talt ulovligt at påtage sig et job man ikke magter, måske ikke ulovligt, men man kan blive straffet hvis manpåtager sig et tilbudt arbejde, som man udmærket godt ved man ikke magter, det er en overenskomst ting.
Problemet frEm så hvem der står med aben hvis man af jobcenteret alligevel presses ud i et job man slet ikke passer ind i... det vil juridisk nok blive borgeren i den sidste ende !
§ABC er ikke logget ind   Besvar med citat