Se enkelt indlæg
Gammel 14-01-2012, 17:20   #86
nala
Slettet Medlem
 
Tilmeldingsdato: 14-07 2011
Indlæg: 70
Blog Indlæg: 1
Styrke: 13
nala er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Enteneller Se meddelelser
Hej nala,

Jeg døjer "kun" med psyken, men jeg tror at arbejdsprøvninger er en last for os alle lige meget hvad. Det eneste vi kan gøre i forbindelse hermed er at passe på os selv.
Hej Enteneller...

Det er da vist mig der skal sige "kun" det fysiske. Har dog angst symptomer, men det kan nok også komme af alle de diffuse smerter og symptomer jeg har! Jeg tror det må være MEGET mere svært at håndtere systemet, når man lider af psykisk sygdom, og ikke har en god sagsbehandler, der virkelig tager hånd om en og varetager de rettigheder man har!

Jeg skal starte den 30. januar i arbejdsprøvning, og er godt nervøs, men også lidt "lettet! at jeg måske snart kan se en ende på det her pres oveni sygdommen. OG JA, jeg vil være meget opmærksom på, at passe på mig selv.

Nala

Citat:
Oprindeligt indsendt af Enteneller Se meddelelser

Held og lykke også med hunden, det er noget l... når vi kommer til at elske de dyr :-)
Min elskede hund siger farvel på mandag, får en dyrlæge herhjem, og hun tager ham med, efter det er overstået.
Har godt nok grædt en million tåre, men ved at det er den rette beslutning og hvem var det nu der skrev det her på siden?: at vi skylder vores hund at tage beslutningen i tide, den har jeg bestemt taget til mig.
Næsten 10 gode år, med masser af gode og sjove minder, som mig og mine kan se tilbage på og være taknemmelige over...

Nala

Citat:
Oprindeligt indsendt af missemøge Se meddelelser
HEj Nala

Ville bare lige sige at jeg har også haft isben men kun det ene ben og jeg har også gået på vat.

Isbenet kommer og går, alt efter hvormeget jeg går og sidder. og kiropraktoren mener at min diskusprolaps sidder ved S1 og L5. Var til skanning i går, så nu venter kun svaret, om det er tid eller operation der skal hele min prolaps.

Hvor lang tid var jeres sygemelding efter operation i lænden?
Hej missemøge..

Jeg har været opereret i lænden i 99, mener at kunne huske at jeg hurtig var på benene igen, men lige præcis hvor lang tid kan jeg ikke huske.
Har også prolaps det sted du har, men den der nok højst sandsynlig får mine ben til at visne, er den prolaps jeg har i brystryggen, den trykker godt og grundig på rygmarven.

Uhhh dejligt med isben.. hehe.. Som at sidde med dem i fryseren uden at have mulighed for at tage dem ud.. Ved mig variere det også, har konstante symptomer, smerter i begge underben, mest i venstre. Jeg har ikke haft fast underlag under mine fødder, ja i nok et år nu. Går på vat som du nævner, pinde/rør, noget imellem tæerne, som om fødderne svumler op, prikker stikker, elektriske stød mv.

Og når jeg ikke passer på, svinger kosten eks. så sover begge mine ben, og skridtet... Så dagen byder altid på nye "spændende" symptomer.

Håber det bedste for dig missemøge... Giv lyd fra dig, når du ved om du skal opereres eller ej.

Nala
nala er ikke logget ind   Besvar med citat