Se enkelt indlæg
Gammel 04-12-2011, 20:25   #10
Zentamor
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 06-11 2011
Indlæg: 207
Styrke: 13
Zentamor er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Hypermobil Se meddelelser
zentamor problemet er at den læge jeg har ikke kender mig fordi jeg har fået ham efter egen læge stoppede. Min egen læge hjalp rigtig meget og jeg har været hos ham når hun ikke var til stede. Hans syn har altid været at HMS, Fibromyalgi osv ikke er rigtige sygedomme, men da det er samme lægehus har jeg da regnet med han ikke ville gå min tidligere læge. Min tidligere læge har aldrig skrevet om feks jeg led af ED. Men hun har beskrevet jeg havde HMS og fibro, hvilket også er konstateret på gigthospital. Hans formulering af min tilstand er lettere hypermobil og altså en helt anden diffination af hvad speciallæger tidligere har skrevet.
Der er jo ikke noget at gøre ved at din forrige læge er stoppet, og at en ny ikke kender dig. En læge der bliver spurgt af kommunen, til brug for en hjælpemiddelansøgning skal sådan set kun bekræftige at du har diagnoser der muliggør at du har brug for hjælpemidler, derefter laver kommunen deres egen vurdering om du skal tildeles hjælpemidler eller ej.

Muligvis har kommunen spurgt lægen om du lider af ED, og det har lægen udelukket, ret kraftigt endda. Men lægen kunne have noteret de andre diagnoser du også har. Der er en mulighed for at dine diagnoser ikke er noteret i din journal, hvis f.x det er kommunen der har betalt for en speciallægeerklæring. En speciallægeerklæring betalt af kommunen, bliver ikke automatisk også sendt til din læge, du skal selv sørge for at lægen får en kopi.

Vent nu og se, det er ikke utænkeligt at du får bevilget hjælpemidlet - lægen har da bekræftiget at du er hybermobil som minimum. Får du afslag er der nok ikke andet at gøre end bruge klage og ankesystemet og evt. skifte læge.
Zentamor er ikke logget ind   Besvar med citat