Se enkelt indlæg
Gammel 25-11-2011, 13:37   #19
Zentamor
Hjemmevant på K10
 
Tilmeldingsdato: 06-11 2011
Indlæg: 207
Styrke: 13
Zentamor er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Ricky M. Se meddelelser
I forhold til hjælpemidlerne så klart ja. Alt det du har fået af kommunen vil de have tilbage, og så skal ny kommune foretage en ny vurdering af dine behov.

Generelt er det også sådan at hvis du flytter til ny kommune, så starter din sag igen. Men! og det er et stort MEN!
Aktuelt er der jo rent faktisk ikke gang i noget i din sag, du er tilkendt fleks og får ledigheds ydelse, den kan de jo ikke pille ved. Så da du ikke har en "aktiv" pensions-sag ved kommunen, vil der ikke ske noget ved det.

Og du kunne jo rent faktisk være heldig at den nye kommune du flytter til, ser med lidt andre øjne på din situation, og så tilkender dig den pension du burde have... :-)
Hvornår har man, som fleksjobvisiteret, en AKTIV pensionssag?

Er man sygemeldt eller ledig fleksjobber skal ens sag med mellemrum følges op, og det skal afgøres om man fortsat er ledig/sygemeldt fleksjobber eller om man skal overgå til pension. Aktiv pensionssag er det vel, mens man undersøger på pensionsmuligheden og indhenter yderligere lægeoplysninger?

Aktiv pensionssag? Det lyder som en underligt begreb, til en sygemeldt fleksjobbers sag. Hedder det så inaktiv fleksjobssag, når en læge har sygemeldt fra alt arbejde og arbejdsprøvning?

Aktiv pensionssag - aldrig hørt udtrykket før. En fleksjobber skal med mellemrum vurderes til enten pension eller fortsat til rådighed for fleksjob, der ER ikke andre muligheder når man ER fleksjobvisiteret.

Så på sin vis, er en sag når man ER visiteret til fleksjob, altid en mulig aktiv pensionssag, også mens det undersøges om man skal overgå til pension.

Aktiv pensionssag? Det volder MIG problemer det lille udtryk, for hvornår er en pensionssag aktiv? En visiteret fleksjobber er altid en potientiel pensionist

Hvis jeg kan udtrykke det på dèn måde.
Zentamor er ikke logget ind   Besvar med citat