Se enkelt indlæg
Gammel 27-10-2011, 21:22   #49
curls
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-01 2007
Lokation: Sjælland
Indlæg: 3.397
Styrke: 23
curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af ekseleven Se meddelelser
Hvis man kan vurdere folks arbejds-evne ud fra hvor gode de er til at ’arbejde’ med collage eller Photoshop så kan man vel osse lade folk prøve kræfter med papmache og bygge hus af legoklodser.

Så behøver vi slet ikk at sende syge til jobfirmaer for at blive arbejds-prøvet. De kan i stedet blive sendt til en børnehave og prøves af om de har evner som børn på 5 år.

Hvis voksne mennesker bliver sendt til et jobfirma for at ’arbejde’ med collage eller Photoshop så er forklaringen meget enkel: De skal opbevares i aktiverings-karusselen – ikk spor andet.

En ekstrem nedværdigende behandling af svage mennesker.


Ekseleven
Hvad nu man IKKE kan arbejde i en børnehave??? Du er vel klar over, at ikke alle syge kan klare at være i en børnehave med 50 børn, som løber rundt og larmer helt vildt.. Der er sandelig forskel på de forskellige steder. Kender du selv til de menneskers baggrunde for overhovedet at skal være på et arbejdsprøvningssted hos privat aktør? Der må vel være en særlig grund til, de ikke kan arbejde et andet sted såsom i en børnehave??

Det handler ikke om, hvor gode de er til det ene og det andet. Det handler udelukkende om, hvordan deres arbejdsevne er, altså hvor meget de kan holde til at arbejde i det hele taget. Hvis folk har LYST til at eksperimentere med photoshop, så er det vel fint? (og ok hvis du ikke ville synes om det). De er der til afklaring for deres nedsatte funktionsnedsættelse - og det har ikke noget med at blive sendt ud i aktivering, fordi man er ledig....

Det er bedre overhovedet at lave noget og være sammen med andre mennesker end at sidde foran en skærm i et hjem alene og brokke sig i et forum.

Prøv lige at lægge din vreden omkring HKI på hylden...
curls er ikke logget ind   Besvar med citat