Emner: Iskiasnerven?
Se enkelt indlæg
Gammel 04-09-2011, 22:14   #9
Huldra
Har ikke tid til andet end K10
 
Huldras avatar
 
Tilmeldingsdato: 05-03 2008
Alder: 58
Indlæg: 2.134
Blog Indlæg: 17
Styrke: 19
Huldra er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af gunvor Se meddelelser
Hej Annemette

Jeg har selv gennem fl. år haft problemer m. iskiasnerven og har derfor flg. 3 vinkler til dig, som ikke omhandler bortoperation af denne.

1. afspændingsøvelse, som ikke alle kender, og meget brugbar, hvis andre øvelser har vist sig forgæves:

du skal bruge et mindre bord i lav højde el. bred bænk, du står lige foran det og ligger først det ene ben bøjet helt således at knæet peger stik mod dit ansigt, bøjer dig ned over benet på bordet, og knæhase skal være lgie ud for dit brystben, foden ud over bordkanten, så den ikke bliver klemt. Du ligger der derpå hen over benet med overkroppen, og det ben du har på borde skal ballen hænge lidt uden for, samtidig strækker ud det modsatte ben bagud, således at du nu oplever et strækt nederst, dybt i balleregionen.

Denne øvelse går mere invendigt og dermed dybere end den meget kendte, hvor man ligger på gulvet, med bøjet ben mod bryst og arme om dette ben!

2. forsøge dig med en osteopat, som har større udsyn på sammenhæng mel. skelet, organer og muskler. El. evt. en kombineret fysioterapeut og osteopat. Nogle fysisoterapeuter er undervejs m. en osteaptudd., hvorfor du stadig kan få deres assitance til fysioeterapeutpris, hvor osteopater tager mere i timen.

3. udspænding af hele set up omkr. iskias via endetarmen. Dette er selvfølgleig ikke så rar en tanke for nogle, men har selv prøvet det for nogle år siden i kiropraktorregi, hvor jeg så sørgede for at have gjort nr. 2 inden og kiropraktor selvfølgelig havde hanske på. Kan være lidt smertefuldt mens det udføres, men handler om en følsom kiropraktor, som tager det ad hoc.

Håber ovenstående kan give nogle fif evt. mindre problmer

Gunvor
ikke at jeg syntes dit forslag er dårligt eller noget..

men jeg ville passe på med at anbefale div teknikker til trådstarter, da hendes problemer er mere end bare ondt i den der sene..eller nerve.. så i forhold til de andre ting hun fejler er det ikke sikkert at det er en god ide at udføre det stunt der med bord og bøjede ben m.m.. det lød som totur i mine ømme led.. hihi...
så jeg ville lige sikre mig at øvelsen dur til trådstarters andre problemer også.. og undskyld min mangel på rigtige navne. men jeg kan ikke lige huske navnene på jer her i tråden.. og skal jeg bladre rundt går det helt galt for mig.

bare lige det jeg tænkte da jeg læste det.
Huldra er ikke logget ind   Besvar med citat