Se enkelt indlæg
Gammel 29-08-2011, 22:30   #7
c.l.e.o.
Jeg bor her på K10
 
c.l.e.o.s avatar
 
Tilmeldingsdato: 18-06 2009
Lokation: Jeg har glemt hvor jeg kommer fra og hvor jeg skal hen :)
Indlæg: 3.317
Styrke: 18
c.l.e.o. er ny på vejen
Ja så ved jeg ikke hvad du kan gøre-hvor gamle er dine børn,kan de selv tjene til lommepenge og lidt til evt. eller gør de det.

2000kr er bestemt ikke meget at gøre med,så jeg forstår godt banken siger nej til at låne dig yder liger.ud fra dit rådigheds beløb.

Har du søgt alt hvad du kan til fripladser boligsikring -ellers kan du evt.forsøge med fonde,man kan låne en bog med fonde og legater,og så søge på kryds og tværs,ja,måske google kan finde div.fonde og legater,det kan være tids krævende men brug evt, en time hver dag til det,så kan der måske komme lidt der fra .

Tænker om du måske har en meget høj husleje så du evt.kan søge en § 34 eller har du ramt kontantloftet så giver det ikke noget jo.

En ting er sikkert,er din gæld løbende kontoer/konto kort du stadig bruger,så klip dem,jeg har selv engang haft del af den slags gæld der tog overhånd-så en søvenløs nat klippede jeg de kort jeg havde og smeltede dem i en stor ske over gasflammerne,jeg har klumpen endnu,og fra den dag gik min gæld den rigtige vej.

håber du finder en løsning der er rigtig for dig,og der kommer måske flere bud.
En hel byget oversigt ville også være letter at råde ud fra vil jeg tro.
__________________
Man kan ikke give livet flere dage,men man kan give dagene mere liv .

Der findes altid en tredje udvej,bare man er i stand til at finde den
c.l.e.o. er ikke logget ind   Besvar med citat