Se enkelt indlæg
Gammel 17-08-2011, 00:30   #3
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Ja det er hørt før her på k10.

Jeg ved andre har valgt at kontakte den anden borger, for at oplyse at man har vedkommendens sag, og samtidig har opfordret borgeren til at klage.

Ud over at man naturligvis selv klager.

Nej jeg sys ikke du overdriver, der ligger STÆRKT personlige ting i de her sager, især dem hvor der er en RP, der må bare ikke ske fejl, der skal tjekkes og trippel tjekkes før det sendes ud af døren, længere er den bare ikke.

Hvad nu hvis det er en samvittighedsløs journalist der får fingrene i en sag?? føj for den lede.

Personligt ville jeg gøre som jeg ved andre har valgt, altså kontakte retmæssige ejer, og faktisk levere papirene der og ikke hos kommunen (med mindre ejer helst ser papirene leveret til kommunen) og ellers stykke en klage sammen, meget meget gerne få sendt en fælles klage af sted, med den person det er gået ud over.
Samtidig ville jeg kontakte datatilsynet, det er vigtigt at de ved den her slags fejl sker, så er der større chance for at der bliver stillet noget mere sikkerhed op for at undgå ligende meget meget beklagelige fejl i fremtiden.

Naturligvis er SB´erne (og sekretærene osv osv) kun mennesker, og mennesker fejler, men igen lige netop sådan noget her, der er SÅ personfølsomt, der er det ikke ok bare at være menneskelig og komme til, så er det bedre at give borgeren besked på at de 10 dage ikke kan holdes for at være sikker på sikkerheden er iorden, altså personligt er det fint med mig at de skal bruge 5 dage på at tjekke og trippeltjekke, bare de gør det.

Ikke fordi jeg har intet imod mine papire kommer land og rige rundt, jo flere der kan se hvilken møg behandling jeg har fået jo bedre, men langt fra alle har det som jeg, der til står mine børns navne der jo også, og de er altså de eneste i den store vide verden med de navne, de er 100% unikke (vi oplyser ikke gud og en hver mand om deres fulde navne af samme årsag) kommer de i de forkerte hænder, føj jeg kan slet ikke holde tanken ud.
Ja ja risikoen for først at der sker en fejl og så der efter at det er en ondsindet stodder der havner med papirene er multi ekstrem lille, det ved jeg godt, men når de her fejl sker, så er risikoen altså til stede.

Nej det er IKKE under nogen omstændigheder ok, at de har travlt er stressede og hvad ved jeg, er ikke en undskyldning, de har et KÆMPE ansvar for at udføre deres arbejde korrekt, og kan de ikke det under de forhold de bydes ikke bare kan, men SKAL de sige fra, så netop denne type fejl undgås.

Var det mig ville jeg stjerne totalt af, og en undskyldning ville ikke blive godtaget, ikke forstået som at eg vil have en fyring, jeg er ikke den hævngerrige type, men forstået sådan at jeg uanset ikke vil tilgive sådan en fejl, med et kæmpe tryk på vil ikke.
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat