Se enkelt indlæg
Gammel 04-07-2011, 14:40   #29
L.S.
Lever på K10
 
L.S.s avatar
 
Tilmeldingsdato: 08-09 2010
Indlæg: 1.553
Styrke: 17
L.S. er fast beboer på K10L.S. er fast beboer på K10L.S. er fast beboer på K10
Lægekonsulentens rolle - nu med paragraf på!

Citat:
Oprindeligt indsendt af jasch Se meddelelser
tak for link - har lige klippet dette, til KRYSTALKLAR UDPENSLING, af Lægekonsulentens rolle:

CITAT START:
1. Lægekonsulenter

Lægekonsulenten er en administrativ medarbejder ansat af kommunen, som har til opgave at bistå myndigheden med at klarlægge indholdet af andre lægers udtalelser.

Lægeattesterne i sagen skal indeholde de nødvendige og tilstrækkelige oplysninger. Hvis oplysningerne ikke er tilstrækkelige, har lægekonsulenten til opgave at pege på, hvilke helbredsoplysninger der mangler.
Lægekonsulentens opgave er ikke at indhente de manglende oplysninger eller efterprøve andre lægers oplysninger ved at undersøge borgeren selv.
Lægekonsulenten kan også bistå kommunen med at afdække eventuelle skånebehov, som der skal tages hensyn til ved borgerens eventuelle tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

Lægekonsulenterne må ikke gennem deres arbejde have kendskab til den, som sagen vedrører. Hvis borgeren fx er patient i lægekonsulentens private praksis, er lægekonsulenten inhabil i sagen. CITAT SLUT

Der er mere end stor forskel på, at pege på manglende oplysninger, og at anbefale diverse kolleger! (Der i 'heldigste fald' kan bistå kommunen i at samle ammunition til at give borgeren afslag på ansøgningen.)

Det fremgår også tydeligt af lovteksten, at det IKKE er LK's opgave at efterprøve andre lægers oplysninger!

Og det er så DEN lille fikse detalje (beskrevet herinde i alt for mange indlæg) der gang på gang 'glemmes' af både LK og SB, der således overskrider deres kompetencer og beføjelser på det skrækkeligste - i embeder der har med højst personfølsomme oplysninger og fremtidige livsforløb at gøre.

Og derfor skal fortéelserne selvfølgelig straffes - hårdt, og hurtigt!!!

Præcis som når andre danskere overskrider lovens paragraffer.
L.S. er ikke logget ind   Besvar med citat