Se enkelt indlæg
Gammel 01-07-2011, 13:01   #23
zolskin
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 04-08 2008
Lokation: her&der, kbh
Indlæg: 197
Styrke: 16
zolskin er ny på vejen
Den måde udlændinge behandles på viser jo netop, hvor hæsligt menneskesyn der er og at borgerne ved at stemme på de samme partier er med til at opretholde det - fordi hver tænker kun med sit eget ego!!.
Først bomber man løs i Irak og Afghanistan...og så giver man asyl til nogle herunder nogle som gives humanitært ophold pga særlig behandlingsindikation - så straffes de med, at de skal leve i ekstrem fattigdom - vi taler om nogle som ikke er i stand til at arbejde og aldrig kommer til det, har næsten intet sprog, skal have hjælp til alt...sættes på starthjælp 50% under kontanthjælp..kan ikke få pension. Radikale var også med til at vedtage det.

Desuden er der flere borgere med minoritetsbaggrund på folkepension, som lever i dyb fattigdom - fx for netto kr 4500 til alt i en måned også selvom de har arbejdet i årevis og været med til at yde til velfærdsstaen!! Så her er der virkelige nogle mennesker, som har mange betydelige afsavn, som har vidtrækkende konsekvenser!

Lad os vente på, at der kommer yderligere nedsættelser på kontanthjælpsområdet, sygedagpenge, førtidspension mv!!! Danmarks befolkning har valgt at blive rigere på bekostning af de fattige!!
zolskin er ikke logget ind   Besvar med citat