Se enkelt indlæg
Gammel 26-06-2011, 12:30   #29
L.S.
Lever på K10
 
L.S.s avatar
 
Tilmeldingsdato: 08-09 2010
Indlæg: 1.553
Styrke: 17
L.S. er fast beboer på K10L.S. er fast beboer på K10L.S. er fast beboer på K10
bolden fremfor manden

Det er i min optik følgende tre spørgmål der skal bruges krudt på at få rejst de rigtige steder - lige i kølvandet på Vibeke M. sejren:

1) Er det muligt og 100% juridisk inddækket på nuværende tidspunkt, når man har aflagt lægeløftet, derefter at kunne fralægge sig en del af det ansvar man implicit har påtaget sig derved, og indskrænke sit arbejds- og ansvarsområde til kun at agere som 'papirlæge' ?
(Kan man være delvis gravid? )


2) i bekræftende fald, altså 100% juridisk underbygget og vedtaget af Folketinget - vores øverste lovgivende myndighed - hvem/hvilken juridisk agerende instans opsætter så rammer for, og kontrollererer, at 'papirlægen' indiskutabelt u-d-e-l-u-k-k-e-n-d-e fungerer som neutral tolk og oversætter, af fagsprog til lægmandssprog?

3) Hvad er derefter straffen og konsekvenser for at overtræde disse rammer og beføjelser på området?


Jeg har flere forslag til punkt 3.
Vi starter med (sags)behandlingsgaranti på max 3 måneder i Retssystemet, fratagelse af Lægeautorisation, og seriøse økonomiske kompensationer til skadelidte - uden forhaling - således at der fra den første dag efter domsfældelse, af det Offentlige trækkes direkte i lønnen hos skadevolder og overføres til skadelidte.

Er skadevolder utilfreds med afgørelsen, må betalingerne stadig pågå mens der køres ankesag og dommens konsekvenser får livet til at ramle omkring vedkommende, og der måske skal flyttes fra hus og hjem.
Skadevolder er nemlig skyldig, til det modsatte er bevist.

Det er præcis den fart hvormed vores liv bliver ødelagte ved inkorrekt sagsbehandling.


'Ret og Pligt' må jo også her gælde begge veje...... eller er vi ej heller på dette punkt 'alle lige for loven' i Dk?
L.S. er ikke logget ind   Besvar med citat