Se enkelt indlæg
Gammel 30-05-2011, 13:16   #7
gunvor
Har ikke tid til andet end K10
 
gunvors avatar
 
Tilmeldingsdato: 13-07 2010
Indlæg: 2.092
Styrke: 17
gunvor er ved at flytte ind på K10gunvor er ved at flytte ind på K10
Hej igen Wasaki.

Du kan skrive brev til Jobcentret, hvor du beder om skift af SB pga. stadige kommunikationsvanskeligheder, hvilket man må sige der er, når du ikke kan genkende dig selv og ikke føler du komme til ord, enddog bliver taget alvorligt. Men du kan ikke kræve det, så det handler om velvillighed fra Jobcenter side. Du skal selvfølgelig ikke stile brevet til din nuværende SB, men til teamleder, som du kan få oplyst navn på ved at ringe til jobcenter. Aflevere gerne brevet m. kopi personligt påstemplet modtagelsesdato samt kvitering m. navn, således at du har dokumentation på at have afl. dette brev m. dato.

Du skriver bl.a. flg.:
Citat:
(Har beskæftigelsespotentiale og er ressourcestærkt, men også er aktivt jobsøgende - bredt jf. § 62 stk. 1 i arbejdsløshedsforsikringsloven.
Dette læser jeg som rene påstande, idet de står som konklusioner, men ikke hvordan SB er nået frem til denne konklusion, sidste omkr. aktivt jobsøgende er konklusionnen: henvisning til en lovparagraf!!! Hvis dette skulle underbygges ville det vel være, hvor mange job man har søgt ect. og ikke sådan en gang nonsen m. en paragraf.

Har stor medfølelse med dig pga. din sitaution. Og synes hele teksten lyser at en SB, der ikke kan have mange evner i journalføring.

Mange hilsner

Gunvor

Ps. har du bedt om aktindsigt? Ellers kan du finde én lige til at kopiere øverst under Nyttige link, og så samme procedure med den som beskrevet ovenfor m. andet brev. Sørg hele tiden for dokumentation, idet det kan lyde som om din sag har brug for dette samt SB føler sig pustet lidt i nakken.
__________________
It's not where you're going or where you've been
it's not your glory and it's not your sin
It's the difference that you make
When there's more than your pride at stake

Sidst redigeret af gunvor; 30-05-2011 kl. 13:18. Årsag: PS
gunvor er ikke logget ind   Besvar med citat