Se enkelt indlæg
Gammel 07-11-2007, 18:17   #3
curls
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-01 2007
Lokation: Sjælland
Indlæg: 3.397
Styrke: 23
curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10
Hej

Hvem har sidst som jobkonsulent besøgt dig og din arbejdsplads(opfølgningssamtaler) og snakket om, hvordan det går osv...? Det er den person, som du burde kunne kontakte. Hvis ikke og det er alt for længe siden sidst, opfølgningssamtalen har fundet sted, håber jeg, du kan ringe til centeret/kommunen og høre, hvem du har som jobkonsulent. Det er jobkonsulenten, der bør kunne hjælpe dig videre. Du BURDE have en jobkonsulent...!!

Hvis du føler, du har det alt for hårdt fysisk og psykisk, synes jeg, du skal nævne det for jobkonsulenten. Her kan I lave en ny plan, sådan at du kan gå ned i tid som fleksjobber feks. fra 25 ned til 20 timer om ugen. Hvis du altså stadigvæk er glad for jobbet, kan dette være en god mulighed.
Jobkonsulenten som jeg mener kan også gribe ind og sige "der er altså noget galt her på den der arbejdsplads, de overholder ikke reglerne eller skånehensyn...." og evt. stoppe dit arbejde eller måske fraråde en eller anden jobfunktion.

Personligt blev jeg opsat på at finde et andet arbejde, selvom mine problemer på arbejdspladsen ikke handlede så meget om det fysiske eller psykiske(selvom det nu alligevel gjorde på en måde). Det var mere chefen, jeg havde problemer med. Jeg fandt et andet job i løbet af 3 mdr.......(I skulle se chefens reaktion, da jeg skulle ind og sige op! )

Nu er jeg bare super glad for at være på den nye arbejdsplads

Jeg hjælper dig gerne med at skrive en uopfordret ansøgning. Men jeg tror også, du kan finde lidt hjælp her i forummet....

Håber du finder ud af det.... Og skriv endelig igen!

Sidst redigeret af curls; 07-11-2007 kl. 18:20.
curls er ikke logget ind   Besvar med citat