Se enkelt indlæg
Gammel 20-03-2011, 03:50   #9
Tassi
Lever på K10
 
Tilmeldingsdato: 09-08 2010
Indlæg: 1.063
Blog Indlæg: 7
Styrke: 16
Tassi er ved at flytte ind på K10Tassi er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af Wilhelmine Se meddelelser
I rapporten fra neurolog står at min arbejdsevne er minimal -og hun fraråder arbejdsprøvning, før hun har lavet en funktionsbeskrivelse, da det mangler i en tidligere speciallægeerklæring. Hun vurderer at den er lavere end antaget. Jeg blev alligevel sendt i arbejdsprøvning.
Neurolog vil lave en funktionsbeskrivelse? Hvis det står skrevet, vil det undre mig meget, hvis din sag går igennem, før den er foretaget

Jeg har sendt min læge arbejdsrapporten-sagsbehandlers konklussion og mine rettelser og tilføjelser. Jeg skal mødes med lægen på torsdag og fristen for rettelser er fredag. Jeg er selv nået frem til, at jeg faktisk ingen arbejdsevne har, når energien skal tages fra så vigtige behov og jeg ovenikøbet reagerer med lavt immunforsvar og hyppig sygdom! 2x feber og influenza forøget søvnbehov om dagen forværring af alle de andre skavanker jeg har, som smerter i led og muskler og kraftigt herpesangreb til slut.
Jeg vil så gerne have en førtidspension og en afklaring efter disse, næsten 3 år, hvor det bare er gået yderligere ned af bakke.
Vi står så i samme situation lige nu, du og jeg. Har også min sag til partshøring, og den skal også afleveres på fredag. Det har vist sig at være et større dissekeringsarbejde, for sagsbehandler og lægekonsulent har været yderst kreative i deres konklusioner. Jeg er på forhånd informeret om at jeg kan forvente afslag på fleks. Jeg er så dårlig at selv kommunen anerkender at jeg ikke kan arbejdsprøves. Men samtidig er min sag beskrevet som at alle behandlingsmuligheder ikke er udtømte (selvom alle eksperter siger de er) Og med sådan en konklusion kan man jo ikke give mig førtidspension. Har du tjekket konklusionerne, og er sikker på at de er i din favør? Hvis ikke, må du sørge for at gøre indsigelser. Står der at alle behandlingsmuligheder er udtømte og at din tilstand er stationær?


Jeg har desværre ingen fagforening eller andre der kan hjælpe, men har snakket med en rådgiver på DUKH- der foreslog at jeg indsendte rettelser og tilføjelser -venter på afgørelsen, klager evt og søger §17 på foreliggende.
I det øjeblik du ryger af offentlig forsørgelse, har du intet at miste ved at søge §17. Dog skal du vide, at giver de dig afslag på §18, vil du jo også med rimelig sandsynlighed får afslag på §17. Derfor er formuleringerne bare så vigtige

Jeg har brug for nogen til at gennemlæse, hvad jeg har skrevet og som kan se hvad der er vigtigt. Jeg bliver desværre meget hurtigt træt og mister modet og overblikket. Derfor vil jeg spørge i en anden tråd, om nogen kan anbefale en privat soc.rådgiver i København. Jeg har lånt lidt penge, for jeg har ingen fagforening eller andre der kan hjælpe mig.
Jeg ville gerne tilbyde at læse det, men min hoved er rimelig stegt af at sidde med min egen sag, så jeg håber en anden melder sig

Jeg synes at jeg har fået rigtig god hjælp, ved at læse forskellige indlæg her på K10. Derfor vil jeg som det første søge aktindsigt. Er der andet jeg kan gøre?
Hvad er vigtigst nu?
Erhm, har de kun sendt ressourceprofilen og ikke alle sagens akter? Måske det ikke betyder så meget. Det afgørende er det, der står i konklusionen i afsnittene 'helbredsmæssige forhold', samt 'konklusion'. Men ja, helt klart du skal bede om aktindsigt. Jeg ved ikke lige ellers, hvad jeg kan råde med. Sidder jo med de samme spørgsmål selv. Sikke en spændende uge, vi har foran os, ikke? - not!
__________________
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ *
Det vigtigste i livet er ikke om vi falder, men at vi rejser os hver gang, vi gør
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ *
Tassi er ikke logget ind   Besvar med citat