Se enkelt indlæg
Gammel 24-01-2011, 14:30   #1
Agent007
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 24-01 2011
Indlæg: 11
Styrke: 14
Agent007 er ny på vejen
Spørgsmål fra en ny på K10

Hej K10, jeg er ny her og vil gerne spørge om noget som jeg ikke helt forstår.

Jeg skal lige tilføje at jeg har pr. marts mdr. har gået sygemeldt i 2 år, og jeg har i den periode ikke været sendt ud i noget af jobcenter/Kommune.

Sagen er den at jeg har fået bevilliget en revalidering til en uddannelse på 4 år, men jeg kan først søge ind i år til optagelse/start til august.

Man vil så i perioden inden jeg kan søge ind, sende mig ud i en forrevalidering, formålet er et erhvervsmodnende forløb, - optræningfysiske og psykiske kompetencer efter lang tids sygdom, samt forbedre mig på et andet helt andet erhvervsområde end det jeg kommer fra.

Jeg skal ifølge sagbh. underskrive en jobplan i løbet af ugen, hvad der ligger i det ved jeg ikke men der er nogle ting der nu gøre mig urolig. (måske ubegrundet)
Hvis jeg skriver denne jobplan under :

Hvordan er jeg stillet dagpenge mæssigt hvis jeg nu ikke bliver optaget på studiet til start i august?.
Er min godkendte plan om revalidering på 4 år så væk ?, og ryger jeg så på kontanhjælp ?.

Når, jeg skal i den her tidligere nævnte forrevalidering som er i relation til den kommende revalidering / udd. og den viser sig ikke at stå i mål til de forventeninger jeg har, og jeg så ikke ønsker denne udd.
Hvad sker der så i forhold til min jobplan/revalidering hvis jeg meddeler at det erhverv som udd. skulle bringe mig til slet ikke er noget for mig ?.

Hvis jeg kommer i denne forrevalidering, og at pga. min sygdom ikke kan gennemføre forløbet, hvad sker der så, er alt så spildt ?, og hedder den så kontanthjælp.

Det er meget skræmmende at man pludselig skal at lave noget igen, efter en lang sej sygdom, som der stadig og i fremtiden vil være problemer med. Man får helt kold sved ved tanken, og tvivlen på ens egne evner mv.spiller meget ind, og kan man nu klare 37 timer fra dag 1 i forrevalideringen, det er jeg dog meget itvivl om, og tror ikke på det, men det er vist i følge sagsbh. nødvendigt, om det passer ved jeg ikke.
Jeg håber dog at der nogle regler og en lovgivning der samler mig op hvis denne plan ikke kan fuldføres af den ene eller anden årsag.

Tak for jeres tid, og håber en eller anden kan give et par korte svar
Agent007 er ikke logget ind   Besvar med citat