Se enkelt indlæg
Gammel 06-01-2011, 13:17   #7
gunvor
Har ikke tid til andet end K10
 
gunvors avatar
 
Tilmeldingsdato: 13-07 2010
Indlæg: 2.092
Styrke: 17
gunvor er ved at flytte ind på K10gunvor er ved at flytte ind på K10
Hej Gubbi.

Rigtigt godt du allerede har handlet trods du har det så dårligt. Klap dig selv på ryggen.

Det vigtigste er, at du har været i kontakt m.såvel prak. læge som psykafd. regner med de har ført notat om din henvendelse.

Da din prak. læge først har tid d. 18.01. vil jeg ringe til dennes sekr. el. din læge i morgenkonsultation i morgen tidlig, for at gøre opmærksom på at du har måtte melde dig syg i aktivering, fordi du har det så dårligt. Når dette er noteret i din sag, vil lægen siden kunne henføre til, at du allerede har taget kontakt pr. denne dato.

Men jeg er desværre ikke klar over lovgivning på kontanthjælpsområdet og aktivering, så ehr må andre træde til.

Man sad lige og tænkte på flg. mulige løsning: at du kunne tage derhen hver morgen, og derpå tage hjem pga. du er for angst til at være der. Så er du jo mødt frem, har forsøgt, men da du ikke kan magte det, må du derfor gå hjem.


Ang. din prak. læge: nu i din situation, hvor du har det så dårligt, at din læge må give dig en akuttid, det kan ikke vente 14 dage!!!! Har du gjort sekr. el. hvem du har talt m. klart, hvor dårligt du faktisk har det. Ellers ville jeg overveje små antydninger om, at du står på kanten rent psykisk med et skridt ud i luften, således at de forstår alvoren i din situation. Således at det er muligt, at lægen kan prioritere mel. forkølelse og alvorlige situationer. Og ring for øvrigt gerne, når du har en af dine tudeture, dette fremmer også forståelsen for hvordan du har det nu.

Ang. psyk.afd.: hvis de ikke ringer tilbage i dag, ringer du i morgen tidlig, så snart de har åben. Og samme procedure. Samtidig beder du om en akuttid hos din tildelte psyk, som skulle være der man. Ligesom du beder dem notere i din journal, at du nu 2 gange har forsøgt, at komme i kontakt m. en psyk.

Selvom du er velformuleret og måske også en m. intellektuelt overskud, kan jeg klart læse, at du har det dårligt pt., og som du selv skriver har brug for hjælp. De sidste år har bestemt ikke været nemme for dig, samtidig er du i aug. flyttet. Bliv derfor ved at bede om hjælp, ring gerne hver/hveranden dag, nogle gange hjælper dette på forståelsen, idet de så tager samtalen for, at du ikke skal ringe igen næste dag. Desværre er der alt for mange i dagens DK, som ikke evner at lytte. Men så må man lade dem høre det igen og igen indtil de lukker ørerne op.

Ang. din sygedagpengesag: så må du også få en tid hos din fagforening i næste uge,(hvis lokalafd. ikke vil gå ind i det med det samme, så ring til forbundet), samt bede om aktindsigt, som nedenfor skrevet.

Men først skal du have læger og aktiveringsfravær på plads op til weekenden.
gunvor er ikke logget ind   Besvar med citat