Se enkelt indlæg
Gammel 04-01-2011, 17:23   #2
sibt
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 23-08 2010
Indlæg: 164
Styrke: 0
sibt er ny på vejen
Hvad siger din egen læge? Måske ville det være en bedre idè at bede om en henvisning til en psykiatiker. Jeg har svært ved at se at en eller flere reumatologer kan udtale sig om depression og stress. Egentlig må lægerne ikke udtale sig om, hvilke ydelser eller ordninger en person bør være på, men kun udtale sig om dine sygdomme og hvilke indflydelse dine sygdomme kan have på din arbejdsevne.

Så er der dit timetal, med mindre du kan bevise at din nedsatte arbejdstid på 25 timer om ugen skyldtes din sygdom så bliver det svært at få tilkendt fleks, revalidering bliver også svært/umuligt at få, uansèt reumatologerne anbefaler dèt, for revalidering forudsætter at du kan magte fuld tid nu eller på sigt.

Men alt det ved din fagforening godt, og det er godt du har en fra fagforeningen med til det møde.

Men gå til din læge for yderligere henvisning, til en specialist i depression og stress. En reumatolog er ikke ekspert i psykiske sygdomme af dèn karakter, og måske ville det være godt at påpege dèt til mødet i morgen. Det virker helt forkert at du er sygemeldt for depression og stress og så beder kommunen om udtalelser fra reumatologer. Det bør kommunen have en ordentligt forklaring på.
sibt er ikke logget ind   Besvar med citat