Se enkelt indlæg
Gammel 15-11-2010, 15:04   #6
Ingrid
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 04-03 2006
Indlæg: 565
Styrke: 20
Ingrid er ved at flytte ind på K10Ingrid er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af graver Se meddelelser
Jeg har tidligere rejst dette problem her i Forum. For at få hjælp og inspiration fra brugerne her, prøver jeg igen:

Jeg blev tildelt FP d. 1. april 2010. Kunne ikke få et flexjob, da arbejdsevnen er nede på 12-15 %

Jeg rejste overfor Industriens Pension krav om at få udbetalt 100.000 kr. for tab af mere end 50 % af erhvervsevnen, men det har de nægtet med henvisning til, at der i speciallægeerklæringen fra Slagelse Sygehus og flere andre steder står, at jeg "lider af en uspecifik artrit", som på dansk betyder gigt uden sikker diagnose.

Industriens Pension har tre gange afvist ansøgningen, som min fagforening 3F har indsendt på mine vegne. Man ønsker mere lægeligt på bordet, som det hedder...
Men hvordan i alverden skal der komme mere lægeligt frem, når man allerede har været gennem hele møllen, nemlig en privat specialklinik for gigtsygdomme, reumatologisk afdeling samt egen læge og kommunens læger?

3F har søgt om aktindsigt fra IP, men efter fire måneder med flere rykkere, har man stadig ikke udleveret nogen sagsakter.

Jeg overvejer selvfølgelig at gå til en advokat, men det er for dyrt for mig, som de fleste nok kan regne ud...

Jeg håber at I her på dette Forum kan komme med nogle nye ideer, for jeg nægter simpelthen at lade sagen falde, når der i min forsikringspolice fra IP står, at der udbetales 100.000 kr. ved tab af erhvervsevne på mere end 50 %.
Så længe du har en usikker diagnose, så kommer du ingen vegne i forsikringsselskabet. Forsikringsselskaber arbejder med faste diagnoser og har en diagnoseliste med alle de sygdomme der udløser for tab af erhvervsevne. Står uspecificeret gigt der ikke, så har du en dårlig sag.

Gigt er ikke bare gigt, og uspecificeret gigt er en lidt tåget diagnose - så jeg ville gå lægevejen og se om jeg ikke kunne få en helt fast diagnose, alt efter hvordan din gigt arter sig. Er det slidgigt eller er det leddegigt eller en anden form for gigt så få det skrevet i dine lægepapirer.

Da forsikringsselskaber og kommunerne arbejder på hver deres måde, den ene med en fast diagnoseliste og begrebet ERHVERVSEVNE og den anden med begrebet ARBEJDSEVNE - så kan man komme i den sære situation, du er i.

Erhvervsevne og arbejdsevne er i systemerne IKKE det samme.


Personligt tror jeg ikke en advokat kan hjælpe dig, men det kan aldrig skade at forhøre sig, nogle advokater tager ikke ret meget for at gennemgå en sag og kan hurtig fortælle dig om der er "kød" på din.
Ingrid er ikke logget ind   Besvar med citat