Se enkelt indlæg
Gammel 11-10-2010, 10:33   #6
Ingrid
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 04-03 2006
Indlæg: 565
Styrke: 20
Ingrid er ved at flytte ind på K10Ingrid er ved at flytte ind på K10
Når man ER fleksjobvisiteret, p.g.a alt andet end den aktuelle sag der nu verserer i ASK, så kommer man først videre med sin sag når man bliver afklaret til pension. Ask vil simpelthen sætte midlertidig erhvervsevnetab til UNDER 15 % og først komme med en afgørelse NÅR der ER bevilget pension.

Dèt er forskellen på, om du kommer til skade FØR et fleksjob og bliver bevilget fleksjob/pension p.g.a af en arbejdsskade/uheld, eller om du kommer til skade efter/under et fleksjob, du kan ikke to gange blive bevilget en fleksjobbevilling.

Da trådstarter og jeg ER og VAR fleksvisiteret af andre grunde, så skal det klart nok påvirke en afgørelse, og da vi i forvejen får trukket FRA for forudbestående skader/sygdomme og en forudbestående fleksjobbevilling, så kan der aldrig blive tale om nogen midlertidigt erhvervsevnetabsudbetaling, vi kan aldrig komme i nærheden af 45% midlertidig. Får vi noget, så er det højest 33%.

Vi SKAL afklares til pension, før vi kan få noget udbetalt, det er vores bevis på mistet erhvervsevnetab, mens det for alle andre er "nok" at blive fleksjobvisiteret/pensioneret som bevis eller man kan sansynliggøre og dermed få midlertidig erhvervsevnetab, men vi ER jo i forvejen visiteret, på noget helt andet end den aktuelle skade/uheld, det skal en anden forsikring jo ikke bøde for.

Så firkantet sagt, så starter vores sager i Ask om erhvervsevnetab IKKE fra det sted din starter, vores starter med hvad den nye skade har af betydning da alt det gamle skal trækkes fra først. Vi kan ikke komme og sige at vores arbejdsskade/uheld har gjort at vi har mistet så meget erhvervsevne, at vi skal fleksvisiteres og derfor skal have erhvervsevnetab. Først når vi igen er afklaret, og det til pension (fleksjobbevillingen har trådstarter jo fået forlængst, og muligvis også erstatning vedrørende fejloperation), så kan vi/Ask gå videre med erhvervsevnetab derfra.

Som jeg skrev, der er enorm forskel på, om man ER visiteret før en skade (og på noget helt andet) eller om man bliver det p.g.a af en skade.

Sidst redigeret af Ingrid; 11-10-2010 kl. 10:38.
Ingrid er ikke logget ind   Besvar med citat