Se enkelt indlæg
Gammel 20-09-2010, 22:49   #75
frisøren
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 07-09 2010
Lokation: Esbjerg
Alder: 70
Indlæg: 7
Styrke: 0
frisøren er ny på vejen
Nu skriver du ikke hvor din veninde kommer fra, men jeg tro at det er fra et lille samfund hvor alle kender alle,og så kommer det der misundelse frem,jeg boer i en forholds lille by men frygter også lidt det der ,jeg arbejder også på pension og har også det i tankerne hvad kan jeg nu tør lave hvis det går i orden.

Folk snakker ,møder jeg noget i byen jeg kender så siger mange ,uhh hvor ser du godt ud hvordan har du det og så er det jo at man har lyst til at skrige, for der er jo ingen der kan se hvor mange smerter jeg har.

Jeg tror ikke at de problemer så ment opstår i de større byer hvor man ikke sådan kender hinanden, men hvor er det sørgeligt at det her forekommer, men vi lever desværre i en tid hvor misundelsen er utrolig høj.............sørgeligt sørgeligt

Jeg håber for din veninde at hun får at vide at hun kan gå hjem og være ganske tryk og dyrke hendes motion som hun plejer, ønsk hende held og lykke.
kh frisøren.


Til frupia1
Jeg forstår ikke helt det du skriver,det lyder som en lille smule misundelse,kender du ikke din søster så meget,vi kan jo alle få det bedre,vi er jo ikke ens noget kan lære at takle sin sygdom bedre end andre,det kan jo være du også får det bedre med tiden.
Glæd dig over at det går din søster godt,håber for dig at du også får det bedre.
kh.frisøren
frisøren er ikke logget ind   Besvar med citat