Se enkelt indlæg
Gammel 15-09-2010, 21:04   #5
curls
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-01 2007
Lokation: Sjælland
Indlæg: 3.397
Styrke: 23
curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10curls er fast beboer på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af V_Brask Se meddelelser
Jeg vil aller aller helst i et fleksjob. Men det bliver sværre og sværre, grundet sygdommens udvikling og nye komplikationer der kommer til. Man mister helt livsmodet.
Tænk hun starter med, at sige hun ikke aner hvad eksem er, og til trods for det giver hun udtryk for, at jeg er hypokonder. Jeg vil sidder hver dag ved brev sprækken og vente på afslaget. De får kamp til stregen. Tror mere og mere, det er blevet en principsag for dem, at jeg ikke skal havde pension. Overvejer sku kommuneskifte.

I mit næste liv vil jeg være sund og rask.
Det er noget møg...

Hvis hun ikke ved, hvad eksem er for noget, må hun da bruge nettet til at undersøge det, hvor slemt eksem kan gå hen og blive, når der f.eks. mange ting, man ikke kan tåle....

Ja fleksjob ville have være godt for dig, hvis man kunne finde en arbejdsplads, som passede ind i dine skånehensyn.

Du kan også søge om fleksjob-bevilling på foreliggende grundlag... Dvs. at du søger om fleksjob på de dokumenter, som kommunen har... Hvis du har været i arbejdsprøvning og du har vist, hvor få timer, du kan klare - så har du vel afprøvet arbejdsevnen, og det burde de få afklaret og arbejde videre med.

Kan du ikke bede om en anden sagsbehandler, hvis hun ikke fatter, hvad eksem er - og tænk hun kan sige, at du ikke kan få førtidspension, når hun ikke ved hvad det er?? aj altså..

Jeg får selv eksem i venstre øre, når jeg spiser noget med mælk i, underligt nok... Har oplevet udslæt mange gange i ansigtet, har aldrig fundet ud af, hvad det gjorde, jeg fik det.
I forbindelse med mit arbejde kender jeg til krom-allergi, det er en varig lidelse.... : http://eksem.astma-allergi.dk/kontak...ktallergi/krom

Nå, men jeg håber det bedste for dig trods alt.

Sidst redigeret af curls; 15-09-2010 kl. 21:21.
curls er ikke logget ind   Besvar med citat