Emner: Lykkepiller
Se enkelt indlæg
Gammel 08-09-2010, 14:39   #8
gh72
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 24-03 2006
Indlæg: 1.224
Styrke: 21
gh72 er ved at flytte ind på K10gh72 er ved at flytte ind på K10
Jeg har før set, at der er linket til den side, og jeg har svært ved at tage det alvorligt. Jeg synes ikke rigtig det fremgår, hvem der står bag den side, hvilken uddannelse og erfaring der gør, at vedkommende er kompetent til at udtale sig om "lykkepiller" og sidst, men ikke mindst har jeg aldrig brudt mig om ordet lykkepiller.. Jeg synes, det minder meget om skræmmekampagne. Hvem er manden bag hjemmesiden? Hvad er hans uddannelse? Hvad er hans erfaringsgrundlag?

Jeg er imod, når man er så ensidig i sin kritik. Selvfølgelig kan der være bivirkninger. Det kan der være til al medicin, såvel syntetisk som naturlig. Mennesker med depression er i en meget sårbar og letpåvirkelig periode i deres liv, og jeg synes, det er unødvendigt at skræmme folk.
Der er selvfølgelig mennesker, der får bivirkninger, men der er også mange, der ikke gør, og som er virkelig godt hjulpet med antidepressiv medicin. Man kan heller ikke regne med, at alle kan komme ud af en depression uden medicin, bare fordi man evt selv er lykkedes med det. Selvfølgelig kan der være nogle, der kan arbejde med tingene og som har råd til en masse terapi, der måske kan hjælpe, men vi er alle individuelle mennesker, og hvad der gælder for én, gælder ikke nødvendigvis for alle andre!

Man opfordrer jo heller ikke en diabetiker til at undlade sin insulin!
gh72 er ikke logget ind   Besvar med citat