Se enkelt indlæg
Gammel 19-08-2010, 15:00   #10
Heart2breake
Elsker at være her på K10
 
Tilmeldingsdato: 04-05 2010
Indlæg: 60
Styrke: 15
Heart2breake er ny på vejen
neuropsykologen mener jeg skal i depressionsbehandling for lav belastningstærskel, langvarig tristhed (det har psykologen fundet på) og angstlignende symptomer. (Hvilke angstlignede symptomer det er tale om, kan jeg ikke få svar på.) Han mener jeg kan få det meget højere funktionsniveau med psykolog behandling.

Min diagnose er myalgisk encephalomyelitis/ME, og er ikke det nemmeste at være syg i forvejen ift. at få respekt, hjælp og forståelse. Heldigvis er både min læge, psykolog, neurolog fornuftige og saglige mennesker.

Jeg mener ikke jeg har symptomer eller adfærd på depression og aldrig har haft det. Min psykolog vurdere at jeg aldrig har haft symptomer på depression. Jeg har gået i behandling for at få støtte til at bearbejde alle de tab der følger i kølvandet på at blive invalideret af sygdom, og den omstilling det er at skulle leve et helt andet liv end jeg havde forestillet mig. Så den behandling betyder intet ift. arbejdsevne osv.

Ift. at min læge og psykolog kender mig bedst, ja men nu skla du høre hvad sagsbehandleren så fortæller; at netop derfor, vil de ikke spørge dem, for de vil skive hvad som helst til min fordel, og at de derfor ikke er brugbare. ?!?! Tror man kan betale læger og psykologer til at skrive noget forkert.
Heart2breake er ikke logget ind   Besvar med citat