Se enkelt indlæg
Gammel 15-07-2010, 12:56   #1
Heart2breake
Elsker at være her på K10
 
Tilmeldingsdato: 04-05 2010
Indlæg: 60
Styrke: 15
Heart2breake er ny på vejen
Forkert rapport og konklusion fra neuropsykolog

Hej

Mit spørgsmål handler om hvad jeg kan gøre ved en undersøgelse og rapport lavet af en neuropsykolog, som hverken jeg, min psykolog eller min egen læge mener er rigtig. Han er den type person der kun hører sig selv og skærer alle over en kam. Selv om at jeg både under samtalen og efterfølgende gør ham opmærksom på at den behandling han anbefaler allerede er afprøvet uden effekt på min sygdom, så vil han ikke ændre sin konklusion. Og den ’diagnose’ depression han mener at kunne finde er jeg allerede udredt for, men det vil han helle ikke ændre. Faktisk har jeg hele tiden uafhængig af min sygdom selv valgt at gå i terapi, og hun har aldrig fundet tegn på depression, derfor kom hans ’diagnose’ som lidt af en overraskelse.

Alt det har jeg gjort jobcentret opmærksom på, men de stoler fuldt og fast på hvad han siger og ikke hvad en psykiater og neurolog siger. Og de vil ikke indhente en attest fra min psykolog som kunne bekræfte at jeg aldrig har haft depression. Jeg ved godt jeg kan klage til psykolognævnet, men det kommer mig ikke til gavn i min dagpenge sag nu. Problemet er at jeg ikke kan få forlænget mine dagpenge pga. han udtalelse og anbefaling.

Der er ligeledes i min sag, en reumatolog som i sin attest skriver at fordi hun ikke kan finde ud af hvad jeg fejler, mener at jeg lider af tvangstanker og har brug for medicin, men som min læge pointere så har hun åbenbart ikke læst henvisningen, hvor der står at jeg lige er blevet udred af en psykiater og at denne ikke fandt noget sygeligt psykisk. Jeg har min læges ord for at det er helt ude i hampen. Jeg har påpeget det over for jobcenteret, men de lægger det bare ved min sag og bruger det ikke til noget.

Kan det være rigtig at jeg bare må finde mig i at der i min sag ligger forkerte udtalelser som skader mig sag og mit liv?

Jeg har også spurgt efter en second opinion på den neuropsykologiske undersøgelse, men det vil de ikke.

Dagpengene stoppede den 31/3 og sagen ligger nu i ankenævnet.

Det sidste i sagen er at jeg blev ved med at henvende mig for at høre hvornår jeg kan få behandlet min sag og det kan jeg nu. Nu er det godt nok at jeg bare siger jeg er klar, og har gået i terapi siden stoppet og de vil ikke have en udtalelse fra min psykolog på at jeg er ’færdigbehandlet’ og som jeg siger det har jeg været hele tiden. Det ville jo også give mig bevis til at vise jeg aldrig har haft depression og at psykologisk behandling er afprøvet på symptomerne. Det er en neurologisk sygdom jeg har og intet andet.

Er der noget forslag til hvad jeg ellers kan gøre? Jeg er ved at have slidt mig selv total op på alle de klager.

Kh G
Heart2breake er ikke logget ind   Besvar med citat