Se enkelt indlæg
Gammel 15-06-2010, 10:11   #2
Mickey
Føler sig hjemme på K10
 
Tilmeldingsdato: 23-04 2010
Indlæg: 29
Blog Indlæg: 1
Styrke: 15
Mickey er ny på vejen
Længe siden jeg har skrevet noget, men følger da lidt med på siden.

Jeg har et par spørgsmål som jeg håber nogen kan svare på.

Jeg har som tidligere skrevet fået forlænget min sygedagpenge jf. dg loven §24 stk 1 efter der er udbetalt dagp. i mere end 52 uger indenfor de seneste 18 måneder.
Afgørelsen er truffet under §27 stk. 1.

Jeg har så igen været til møde ved min sagsbehandler som meddelt mig at jeg igen ville blive indkaldt om ca. 4 uger, og at jeg til den tid skulle lave en liste med job / firmaer som jeg kunne forstille mig at arbejde hos, og som kunne opkvalificere min erhvers-
kompentancer mv.

Ved mit forrige møde hos sagsbehandler fik jeg oplyst at jeg ville overgå til en jobkonsulent. Det spurgte jeg selvfølgelig til, men fik så oplyst at jeg selv måtte bidrag til at komme med forslag.

Nu er det sådanne at jeg tidligere har arbejdet i samme virksomhed i ca. 17 år hvoraf jeg samme med partner har ejet det som selvstændige i ca. 6 år. Men pga. af den / de sygdomme der ramte mig, var det ikke muligt for os at drive det videre i samme form, og selskabet måtte derfor lukke ultimo 2009.
Det er så her jeg bliver meget itvivl om mig selv og mine evner, da jeg egentlig ikke havde den rigtige erhversuddannelse til at drive et sådanne selskab, og den uddannelse jeg fik for over 20 år siden den kan jeg ikke bruge, mere pga. mine rygproblemer.
derfor har jeg pt. virkelig bruge for at få snakket med en jobkonsulent.
Kan det være rigtigt at jeg ikke kan få lov til at snakke med en jobkonsulent, før jeg selv kommer med input.

Jeg kan pt. nok kun klare 2 timer om dagen, måske kun hver anden, og jeg ved så ikke hvordan jeg er stillet oberfor lovgivningen, og mine sygedgp.

Er i gang med et træningsforløb som jeg har fået bevilliget af socialforvaltningen, som desværre snart er slut.

Kan jeg med den nævnte § jeg er under kunne få lov til at tage en ny uddannelse, eller er målet med mig at få mig ud på det ordinære arbejdsmarked så hurtigt så muligt, med hensyntagende til det skåne forbehold mv. jeg nu skal have.

Nogle gange så har man sine egne tanker ideer (og tak for det), dvs. at jeg har hørt at man af Kommune vil kunne få hjælp til at starte selvstændig erhverv, og evt. være flexjobber i do. Er der nogen der kender noget til do.

Sagsbehandler oplyste mig også at man sandsynligvis ville indkalde med til deres speciallæge tema. Jeg sagde at det samme var jeg blevet indkaldt til af min forsikring,
og til det blev der sagt, at den ville de ikke kunne bruge i deres regi. Jeg forstår ikke helt dette men det er måske normalt ressurce spild og penge.

Håber der er nogen der har tid til at komme med lidt input.
Mickey er ikke logget ind   Besvar med citat