Se enkelt indlæg
Gammel 09-06-2010, 14:29   #127
phhmw
Moderator
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 11.207
Styrke: 32
phhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vejphhmw er på berømmelsens vej
Ikast-Brande kommune.

Kære Carsten Kissmeyer, Borgmester, Ikast-Brande kommune.

I dag hørte jeg radio DR P1 hvor du debaterede med formanden for Dansk Socialrådgiverforening Betinna Post. Derfor denne E-mail der er skrevet i vrede.
(Hør programmet her: http://www.dr.dk/P1/P1Debat/Udsendel...6/09141534.htm
Danskerne er blevet lidt for glade for at få hæftet sygdoms-diagnoser på sig for at få hjælp af kommunen. Hjælpen til de svageste er gået for vidt.) døm selv om min vrede er berettiget)

Du er dine meningers mand skal jeg love. Intet i det du har udtalt er ulovlig. At få problemerne op på bordet til fri debat er sundt for et demokrati.
Men hver gang du bla udtaler sig på den måde som du gør findes der en gruppe af handicappede som føler at nu er kryppen tom og så skal der sparkes.
Og jeg skal da ellers love for at der bliver sparket.

Krise, røde tal.......det skal der selvfølgelig gribes ind over for. Men politiske mål stå endnu ikke over lovgivnngen. Økonomi vil jeg ikke blande mig i men denne henvendelse drejer sig om at du som Venstre mand sikkert har meninger om ansvar, retsskaffenhed, konsekvens, straf og holdninger. Når man som du stikker næsen frem løber man en risiko. Derfor ser vi også dygtige politikere som vil tage konsekvensen af at vi lever i et retssamfund.

Der er et gammelt ordsprog der siger at man skal feje for egen dør.........jeg skal hermed meddele dig at du, din kommunalbestyrelse samt forvaltning ikke overholder Retssikkerhedslovens §3 stk.2 som omhandler kommunalpolitikernes pligt til at vedtage sagsbehandlingsfrister inden for alle sociale områder hvor der ikke i anden lov er nævnt en sagsbehandlingsfrist. Disse frister skal offentliggøres. Hvis ikke fristerne kan overholdes skal borgeren have skriftlig besked om hvorfor og hvornår ens sag så kan afsluttes samt en klagemulighed med alle lov§er.

Disse frister omhandler alle områder hvor en given social ansøgning om hjælp udmunder i en afgørelse.

Du som ansvarlig har offentliggjort følgende: http://www.ikast-brande.dk/frameset/...loballangref=1 netop en offentliggørelse der forvirre den svage borger og helt i strid med lovgivningen.

Her ser du en kommune der tager sit ansvar seriøst: http://www.horsenskom.dk/OmKommunen/...010%20pdf.ashx

Du som hovedansvarlig overholder ikke lovgivningen trods du og din forvaltning den 14 april 2009 netop har modtaget en "hyrdebrev" fra tidligere velfærdsminister Karen Jespersen V. om en lovskærpelse L117 som Folketinget vedtog men hvor ikrafttrædelses datoen var den 1.april 2010. Altså fik bla du og din bestyrelse endnu et år til at bringe orden i sagerne.
Den oprindelige Retssikkerhedslov blev iøvrigt vedtaget tilbage til den 1. juni 1998.

Jeg forventer at hører nærmere om hvornår dine borgere, også de aller svageste, har mulighed for at se hvilket serviceniveau du og flertallet tilbyder.

Skulle du have interesse i problematikken kan du følge med og se hvorfor Ikast-Brande kommune er black-listen i forbindelse med Retssikkerhedslovens §3 stk.2 samtidig har du mulighed for at se dokumentationen for påstanden at du ikke overholder lovgivningen.: http://www.k10.dk/showthread.php?p=35616#post35616

For god ordens skyld skal du vide at dette og efterfølgende svar vil blive offentliggjort. Vel helt i regeringens og Venstres ånd med ansvar, åbenhed, retssikkerhed.

Med venlig hilsen

Peter Hansen
Bisidder, handicappet, kørestolsbruger, Morfinist og skatteyder


CC: Betinna Post, Dansk Socialrådgiverforening

Sidst redigeret af phhmw; 09-06-2010 kl. 14:56.
phhmw er logget ind nu   Besvar med citat