Se enkelt indlæg
Gammel 07-06-2010, 12:55   #5
Enteneller
Jeg bor her på K10
 
Entenellers avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-03 2009
Alder: 55
Indlæg: 5.190
Blog Indlæg: 1
Styrke: 22
Enteneller er ved at flytte ind på K10Enteneller er ved at flytte ind på K10
Hej Skade2006,

Ja det er utroligt så forskelligt forsikringsselskaberne arbejder, men de er jo også inden for det private og har sikkert forskellige metoder og rutiner de også bruger til behandling af sagerne.

Jeg havde fx. også en helbredssikring som går under min pensionsordning og som der har været præmie fritagelse for i forbindelse med min sygdom. Først i 2010 modtager jeg nye policer af min helbredssikring, men heraf fremgår der ikke at jeg har en behandlings forsikring, som er den jeg primært har gjort brug af. Jeg har vendt dette under en anden tråd tidligere.

Jeg tog fat i dem og de fandt frem til at min tidligere arbejdsgiver havde opsagt samarbejdet med forsikringsselskabet på behandlingsdelen, så derfor "røg jeg". !!! Dertil svarede jeg at jeg således ønskede at fortsætte forsikringen for egen regning, dette burde kunne lade sig gøre i ht. hvad jeg tidligere havde fået at vide og uden at jeg skulle afgive nye helbredsoplysninger. Det måtte de så lige checke??? Senere vendte de tilbage, de havde taget fejl, mit pensions selskab ville stadig fortsætte min helbreds sikring med præmie fritagelse, de beklagede fejlen !!!??

Som jeg måske tidligere har skrevet i dette indlæg (husker det ikke og kan ikke se bagud) så opstod der pludselig problemer med at mine TAE udbetalinger stoppede. Det kom sig så af at pensionsselskabet havde noget teknisk (var blevet i tvivl) omkring den præmie fritagelse der blev diskuteret tidligere på året. Alt var i fuld forvirring og et par dage efter modtog jeg så en anmeldelse for opdatering af min situation således at de kan afgøre min sag for midlertidig udbetaling og præmie fritagelse.

Der skal ikke meget til at de får en til at forstå at det de finder frem til nok skal passe, men man bliver simpelt hen nødt til at dykke ned i sin police og finde fakta, for det gør det ikke altid.

Skade, hvor tit har din mand modtaget opdaterede policer årligt ? Har det været forskelligt selskaberne imellem? Jeg vil opfordre til at man får en opdateret police om året, for der kan "lige pludselig" være noget nyt omkring ens forsikring.

Har din mand stadig præmie fritagelse på hel eller delvis sundhedsforsikring incl. kritisk sygdom ? Mit forsikringsselskab har lukket for behandlingsdelen, da "deres" psykiater som jeg var til samtale ved, vurderede at psykolog samtaler som jeg ellers har gået til ikke vil forberede min tilstand generelt og derfor ikke har noget formål. !!???? Sådan et eller andet var det, de var jo nødt til at få lavet en sådan konstatering, så jeg ikke blev ved med at få bevilling til psykolog fra dem af. Dog vil jeg mene at de skal fortsætte den resterende del af min sundheds forsikring og det er vidst det de også vil få vurderet, samtidig med vurdering af fortsat udbtaling af TAE. Det var sku nemmere at komme på arbejdsmarkedet og finde et "nyt" job når man blev smidt ud af det gamle.

Kh. EE
Enteneller er ikke logget ind   Besvar med citat