Se enkelt indlæg
Gammel 03-06-2010, 09:13   #1
Hejdien
Gæst
 
Indlæg: n/a
Rønnebærrene er sure sagde (pia K)

He he så i afslutningsdebatten i går ??

Pia K er godt nok sur , nej jeg tror ikke så meget hun er sur, mor er ikke sur mor er skuffet he he ....

Men det korte og det lange var da at man kunne høre om at man kan spare 5 milliarder på penson og su reform (øøøøhhhh det kan gøres ved at forbedre det og hjælpe de syge... puha den hjælp er smertefuld ) og DF fik også lige en over snotten for her i DK er det jo ikke sådan at folk skifter retning og parti pga det møj politikkerne laver, nej det gør det pga medierne for det er ikke regeringens skyld hold da nu lige helt op, det er ganske klart at den kvinde ikke mener at folk kan tænke selv og det er så hendes mening og sine vælger og befolkningen ... sådan en lille ... ja

nå vi tager da lige et lille udklip


Besparelsesplan, et rødt flertal i meningsmålingerne - klingerne krydses under folketingets afslutningsdebat.

Onsdag den 2. juni 2010, 16:01

Klokken 16.00:
Citat:
”Det er meget socialdemokratisk at tro på alt, hvad der står på DR’s hjemmeside.”

Pia Kjærsgaard er på talerstolen som ordfører og lige pludselig bliver DR en del af afslutningsdebatten. Ikke fordi P2 nu skal nedlægges – som konservative i øvrigt går rundt og skummer over på Christiansborgs gange, da det rammer kernevælgerne i sjælden grad – men på grund af en artikel på DR’s hjemmeside.

Det er socialdemokraten Rasmus Prehn, der henviser til artiklen, hvor en mor med et handicappet barn siger, at hun vil miste 13.000 om året med regeringens spareplan.
læs det hele her og dan selv et indtryk af debatten fra i går (hvor også løkke blev lidt tøsefornærmet da Bagger og Sandberg kom på tale he he )

http://avisen.dk/pia-k-drs-hjemmesid...da_128438.aspx
  Besvar med citat