Se enkelt indlæg
Gammel 22-05-2010, 22:29   #2
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Du kan ikke direkte søge Reva, lige som at man ikke direkte kan søge fleks, men det er da tilladt at spørge om det ikke er en mulighed.

Der vil det bestemt være et hit at have en udd (eller anden plan) på forhånd, som er realistisk, og varer over 18 måneder og under (lige omkring) 3 år. Man kan godt få reva til et længere forløb, faktisk helt op til 5 år, men det er ekstrem svært at overbevise kommunerne om at det er en god ide, men dog ikke umuligt.

Man behøver ikke værgen arbejds prøvning ell for at få reva, den mest gængse vej er først sygedagpenge så reva, men andre veje er ikke umulig.

Dog skal du lige være obs på om du skal revalideres til fleks eller norm-vilkår, det er jo IKKE en arbejds prøvning, så kan du ikke klare dit forløb, så heder det altså KHJ, med mindre du bliver langtidssyg på anden sygdom end det du havde da reva-forløbet startede. Med mindre du har en kontrakt der siger noget andet, der skal du passe på med ikke BARE at skrive under på en standart kontrakt, og falde for... Jamen hvad hvis jeg ikke kan klare det? det løser vi til den tid (Ja med KHJ)
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat