Se enkelt indlæg
Gammel 18-05-2010, 12:12   #5
femalen
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 31-10 2009
Lokation: nu Haslev
Indlæg: 11
Styrke: 15
femalen er ny på vejen
Tak for de gode svar- jeg vil lige udtænke, hvordan jeg vil gå videre.
Men grunden til at jeg nu (igen) er blevet irriteret over det er, at jeg har fået en arbejdsskade og igen er sygemeldt.

Jeg var ellers så "heldig" at få et godt job som regnskabskonsulent, troede jeg.

Hvorefter jeg blev fyret - efter at have været ansat i 4 arbejdsdage (over 2 uger) hos en person, der sagde (og jeg citerer): jeg har vist ikke helt sat mig ind i hvad en fleksjobber er!!!!

Ud af de 4 arbejdsdage duede internettet ikke den ene dag; den anden arbejdsdag havde min oplærer ikke tid - og ud fra dette kunne hun så konkludere, at jeg ikke duede til noget. Jeg kunne jo ikke kende forskel fra debet og kredit, var også en af forklaringerne på min fyring (jeg har arbejdet som regnskabschef i 30 år, så mon ikke jeg ved lidt om det?).

Det er simpelthen for dårligt, at arbejdsgiveren ikke sætter sig ordentligt ind i, hvad man kan og ikke kan - på trods af at det står i diverse papirer. Jeg havde oven i købet gjort opmærksom på - gentagne gange, før jeg blev ansat, at jeg lige skulle have en 14 dages tid for at komme rigtigt i gang igen (efter at jeg havde været syg i 6 mdr). Så skal man lige vænne sig til at komme op igen om morgenen igen osv. - for ikke at tale om at skulle være "på arbede" igen.

Så man skal passe gevaldigt på, når man får en fleksjob - det er ikke alle arbejdsgivere, der forstår, hvad det går ud på, og ej heller tager de de hensyn, der bliver beskrevet.

Sidst redigeret af Stezu; 18-05-2010 kl. 13:03. Årsag: indlæg lagt sammen - skriv venligst til flere i samme indlæg og brug rediger-funktion ved tilføjelser
femalen er ikke logget ind   Besvar med citat