K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Blogs > Det gode enkle liv.

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Hej og velkommen til min blog.
Bedøm dette Indlæg

Debatindlæg sendt til Avisen Arbejderen 23-01-09

Indsendt 23-01-2009 kl. 18:59 af Thelma

ære journalister , jeg har skrevet et debat indlæg omhandlende DEN SORTE REGERING OG DENS LOVLØSHED.
Det er liggodt satans, undskyld mit fransk som man mener fra den her regerings side ,at alt er i orden og at syge og handicappet bare er noget man kan vade hen over
Det hèr lovforslag som Hjorten vil fremsætte i næste måned, om at lovliggøre at lade private aktører udfører myndigheds opgaver med ressurceprofiler. Det er så krænkende for vores retssikkerhed at det egentlig burde kunne føre til en sag ved Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg.
Hèr har jeg den ene gang efter den anden, ladet Kommunen indhente lægelige oplysninger osv. i min flexjobsag (hvad jeg da synes er slemt nok), og har afgivet personlige oplysninger af samme årsag pga. det var en forvaltningsopgave med dertil hørende retssikkerhed og tavshedspligt.

Nu vil Hjorten med et pennestrøg gøre det lovligt at Kommunen smider MINE/DINE personlige oplysninger rundt blandt private aktører, som JEG/DU har afgivet i tillid til gældende lov ... altså i henhold til nuværende ?!!!!!!!

Nej F...'me NEJ

NU KAN DET VÆRE NOK !!!!!

Vi medlemmer på k10 - er da heller ikke i tvivl om, det også kommer til at gælde arbejdsløse osv., da alle jo efterhånden er røget ind under de kommunale jobcentre .... You know .... ganske efter 'salami-metoden'

Så gælder retssikkerheden kun magthaverne og de velbjergede (alle kan jo komme ud for sygdom og arbejdsløshed), og hvis man kigger lidt på hvad der gælder i Tyskland jfr. Jeres avis atikel DAGPENGENE PÅ DØDSGANGEN 22-01-09 jamen, så har vi fremtidsperspektivet/mareridtet ..... nemlig tilbage til den tid, hvor der var fattighuse og tvangsarbejde ... tvangsarbejdet er jo allerede begyndt at stikke sit grimme hoved frem i form af tvungen arbejdsprøvning for de syge og ligeså tvungen aktivering for de ledige. Var der nogen der sagde stavnsbåndets ophævelse???

Erfaringen fortæller at kommunerne lynhurtigt vil indrette deres praksis så at tilbuddet er reelt tvang, hvorefter hjorten og hans kumpaner vil lovliggøre tvangen. Det viser historien jo tydeligt. Og næste punkt bliver så de arbejdsløse efter salamimetoden som tidligere nævnt.

For som det så ofte er blevet citeret på K10, er den under devisen går den så går den. Det er derfor vi er nødt til at sætte bremsen i koste hvad det vil, for at beskytte vores retssikkerhed og for at stoppe overgrebene på os syge. Vi er jo ikke kvæg.

Vi håber at de arbejdsløse vil bakke op om os, for de er de næste der står for tur hvis lovforslaget bliver vedtaget..
Hvad er k10.
K10 er oprettet med det formål at syge borgere der er kommet i klemme i systemet, i forbindelse med deres sagsbehandling i kommunerne har et sted, hvor de kan hente råd og vejledning samt støtte fra andre borgere som er i samme situation. Det sig være støtte af lovmæssig art eller moralsk opbakning, det er op til den enkelte selv.
Brugen af K10 går efter konceptet, fra borger til borger, sådan at folk der er kommet lidt længere i systemet har mulighed for at hjælpe feks dem der lige har stiftet bekendtskab med det kommunale system
Hilsen Thelma medlem af k10.
Indsendt i Ingen Kategori
Visninger 24681 Kommentarer 0
« Forrige     Hoved     Næste »
Kommentarer i alt 0

Kommentarer

 Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 20:13.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension