K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Sagsformidler hjørnet > Alt det andet

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Alt det andet Her kan du stille de spørgsmål hvis du ikke lige mener at det høre til under fleks, førtidspension eller sygedagpenge dog ikke politisk indhold som skal lægges under kategorien Samfund og Politik

Svar
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 18-07-2008, 23:31   #1
Ouzo
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 18-03 2008
Indlæg: 13
Styrke: 11
Ouzo er ny på vejen
Ryg dårlig

Er der nogen herinde der har fået indsat en diskusprotese i ryggen ?.
Jeg vil gerne høre nærmere fra nogle som ved noget omkring dette.

V.H.
Ouzo er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 19-07-2008, 16:47   #2
phhmw
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 8.552
Styrke: 24
phhmw er fast beboer på K10phhmw er fast beboer på K10phhmw er fast beboer på K10
Hej Ouzo.
Jeg skal være sammen med en gut som har 2 stk.i nakken. Hvis ikke du modtager andre bud inden jeg taler med ham ca 14 dage så kontakt mig på phhmw@sol.dk.

Hvis det er dine egne tanker med en ny disk så skal det være slemt før lægerne tilbyder dig en sådan operation. Kender du evt. www.ofeldt.dk som kan/har reddet mange for operation. Hilsen Peter
phhmw er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 19-07-2008, 17:35   #3
buster
Jeg bor her på K10
 
busters avatar
 
Tilmeldingsdato: 12-01 2008
Lokation: Sorø
Indlæg: 4.447
Blog Indlæg: 18
Styrke: 16
buster er ved at flytte ind på K10buster er ved at flytte ind på K10
blot et lille apropos:

Jeg kan varmt anbefale øfeldt. De kan og har nogle helt fantastisk mennesker og teknikker som har reddet mangt et menneske

Har man mulighed for det så er det bestemt værd at prøve, blot min oplevelse.
buster er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 19-07-2008, 23:13   #4
Ouzo
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 18-03 2008
Indlæg: 13
Styrke: 11
Ouzo er ny på vejen
Dårlig Ryg

Tak indtil videre, jeg vil tjekke linket.
V.H.
Ouzo er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 23-07-2008, 08:43   #5
phhmw
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 8.552
Styrke: 24
phhmw er fast beboer på K10phhmw er fast beboer på K10phhmw er fast beboer på K10
Kære Buster og andre.
Buster du skriver "Jeg kan varmt anbefale Øfeldt"
Jeg har nu kendt Teddy Øfeldt Centeret gennem 4 år efter ca 30 år i det almen kendte system med fysioterapi, offentligt som privat. Privathospitaler med overlæger og professoere og alle har afskrevet mig for videre behandling. Jeg har på andre site nævnt T.Ø. men grundet min store iver for at viderebringe mine egne erfaringer, blev mine indlæg opfattet som reklame med en skjut dagsorden. Hvilket absolut ikke har været min hensigt.

Jeg sidder ofte og har lyst til at råbe til alle jeg ser, som bare har den mindste skavank, at de skal kontakte T.Ø. fordi jeg beviseligt kan se at de kan udrette noget det offentlige ikke har mulighed for. Så Buster, vil du være med til at gøre opmærksom på at der findes andre muligheder end det gængse? Lad os få viderebragt erfaringerne om dette fantastiske sted. Vil du lægge ud med DIN oplevelse af Teddy Øfeldt?
Hvor fandt du T.Ø.? Hvilken diagnose har du? Hvilke resultater har du opnået? Hvor lang tid har du gået hos T.Ø.? Etc........
Så vil jeg følge efter med mine erfaringer. Hvis der så er andre der har en mening eller erfaring så kan vi være med til at give andre den samme chance som vi fik.

Til jer der ikke har hørt om Teddy Øfeldts træningsmetoder kan jeg oplyse at de efter grundig undersøgelse lægger en personlig plan for 3-4 måneder frem. Der trænes børn, voksne samt ældre. Alle diagnoser er repræsenteret - sclerose - muskelsvind - dystoni - lammelser - spastikere - para og tetraplegikere - discus-prolapser og alle andre diagnoser. Kun ganske få diagnoser bliver afvist.

Lad os i fælleskab få en saglig og oplysende debat til glæde for DIG eller JER der ikke ser nogen muligheder for at komme videre pga din diagnose.
Hilsen Peter
phhmw er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 23-07-2008, 10:31   #6
buster
Jeg bor her på K10
 
busters avatar
 
Tilmeldingsdato: 12-01 2008
Lokation: Sorø
Indlæg: 4.447
Blog Indlæg: 18
Styrke: 16
buster er ved at flytte ind på K10buster er ved at flytte ind på K10
hej igen, peter.

Tja, jeg vil da godt fortælle lidt om mine oplevelser, hvis det kan være nogen til hjælp

Første gang jeg hørte om Øfeldt var i kraft af mit tidligere formandsskab i en forening.
(Foreningen blev dannet da de sygdomsramte mennesker ikke kunne finde nogen særlig oplysning om deres specielle sygdom. Vi opnåede at få vores info anerkendt af Danmarks lægestand og modtog også en pris for det, fedt ikk´) Undskyld min reklame

Som tiden gik fik vi skabt en del kontakter og deriblandt Øfeldt centret.

Jeg var til åbent hus arrangement på et tidspunkt, da man inviede en ny afdeling og stiftede der for første gang -live- bekendtskab med dem.

Jeg var målløs, bedre kan det ikke udtrykkes

Alene det engagement som de alle lagde for dagen var en drøm

Jeg har ikke personligt prøvet deres "kur" men kender adskellige som har og langt de fleste føler at de har fået livet tilbage og det er sgu da værd at reklamere for

Har man mulighed for det er det bestemt et fantastisk bud på at få lidt livskvalitet igen

PS: glemte lige at fortælle at foreningen/hjemmesiden startede da min mand blev ramt af denne sygdom og som vi desværre fandt ud af, blev fejlbehandlet med en del følgeskader. Han var desværre det forkerte sted, på det forkerte tidspunkt

Sidst redigeret af buster; 23-07-2008 kl. 10:39. Årsag: manglende tekst
buster er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 23-07-2008, 15:42   #7
phhmw
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 08-12 2005
Lokation: Dragør Danmark
Indlæg: 8.552
Styrke: 24
phhmw er fast beboer på K10phhmw er fast beboer på K10phhmw er fast beboer på K10
Kære Buster og andre.
Jeg ønsker også at dele ud af mine erfaringer. Jeg forsøger at gøre det kort.

Igennem 11 års smertehelvede og ca 45 indlæggelser uden at årsagen kunne findes i min fastlåste og skæve ryg. Efter en mindre maveoperation blev mit autonome nervesystem ødelagt så jeg blev trukket skæv som et S. Opereret for 2 discus-prolapser. Undersøgt for hypokonderi, sclerose, dystoni og meget andet uden resultat. Endte i en kørestol med helstøbt korset, tisseposer, krykker og benskinne. Brugte mange penge på alternativt og privathospitaler også uden resultat. Det offentlige havde ikke flere behandlingstilbud.
Der sad jeg så med mine smerter, morfin, ketogan og metadon samt et ødelagt liv. Kørekort tog de også pga medicinforbruget, betryggende nok. Men sjovt var det ikke.
Jeg er normalt 181 høj men var nu reduceret til en svag 150 høj gammel modløs svægling som tilbragte et par år liggende i sengen. Uden evne til at kunne gå mere end 3 m. Jeg fik besøg 3 gange i døgnet af hjemmesygeplejersken for at smertedække med Morfin, Bachlofen og Stesolid mod spasmer. Efterfølgende overtog min dejlige kone denne opgave indtil forbruget blev for stort.

Som den sidste mulighed for mig kontaktede jeg Teddy Øfeldt i Karlslunde. Her blev mine røngten, MR og CT-scanninger vurderet. Jeg modtog den besked at de ville påtage sig opgaven, hvis jeg selv havde viljen og tålmodigheden. De havde haft eet tilfælde som mit for år tibage. Jeg fik den besked at møde til tiden og selv døden var ikke brugbar grund nok til at springe over træningen. Endelig mødte jeg professionelle der VILLE mig og FORSTOD mine voldsomme problemer. Diagnosen var dem ligegyldig. Fra første dag talte de til mig som om at de vidste at jeg nok skulle blive ok. Det forstår jeg først i dag. De har jo set det så mange gange før, at deres behandlingsmetode virker.

Jeg fik en henvisning fra min praktiserende læge efter gældende strenge regler om vederlagsfri behandling. T.Ø. har overenskomst med det offentlige

Jeg startede op sammen med børn, voksne og ældre. Scleroseramte, spastikere, para og tetraplegikere, lammede, dystonipatienter og mange andre svært handicappede. Efter 4 uger gik min behandler i gang med at rette op på mit fastlåste og særdeles skæve bækkenparti. Efterfølgende forsvandt den ulidelige smerte så jeg kunne begynde at nedtrappe Morfinen i samarbejde med min smerteklinik. For at gøre en lang historie kort så har jeg nu gået hos T.Ø. i 3 år, 2 gange om ugen og skal sikkert vedblive med det resten af livet. Jeg har ikke været indlagt i 3 år. Jeg er på minimum af morfin. Jeg kan gå 100 m uden korset eller krykker. På rigtige gode dage 200 m. Jeg kan cykle 20 km uden problemer. Jeg kan selv tage tøj på, gå på toilettet uden hjælp etc. Jeg har fået livet tilbage. Alt dette skyldes at jeg ved en tilfældighed er havnet hos nogle top-professionelle mennesker, som har enorm viden om hvordan en handicappet skal optrænes fra bunden af. I dag efter 3 års behandling oplever jeg stadig forbedringer og hvis dette fortsætter ender jeg på arbejdsmarkedet til glæde for hr. Hjort Frederiksen.

Teddy Øfeldt kan selvfølgelig ikke helbrede scleroseramte eller få paraplegikere til at gå. Men de kan noget som de offentlige ikke formår. De får mine varmeste anbefalinger.

Skulle du have nogle spørgsmål er du velkommen. Husk at her på k10 findes der ingen dumme spørgsmål.

Hilsen Peter, 181 høj, phhmw@sol.dk
phhmw er ikke logget ind   Besvar med citat
Svar

Emne Værktøjer
Visningsmetode

Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Dårlig neuropsykolog kisser72 Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 2 13-12-2011 09:24
Er jeg for god/dårlig? MissMurphey Spørgsmål ang Førtidspension efter 2003 8 05-07-2010 10:06
Er jeg en dårlig datter :( Suncil Dit og Dat 22 12-01-2010 18:05
Dårlig sagsbehandling... kurttrold Dit og Dat 10 28-11-2008 18:33
Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 07:14.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension