K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Alt det andet > Dit og Dat

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Vigtige Meddelelser

Dit og Dat Her kan du skrive det du bare gerne vil ud med dog ikke politiske emner.


Svar
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 08-02-2012, 12:47   #1
SanneHansen
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 30-05 2010
Indlæg: 133
Styrke: 5
SanneHansen er ny på vejen
ANA-Test ( LUPUS) ?

Jeg har netop fået en mail fra min egen læge fået svar på en række blodprøver, der skal bruges hos specialisten i denne uge. Jeg har selv bedt om, at få disse svar tilsendt. Jeg har i øvrigt en rigtig sød og forstående læge. Men han mailer til mig, at svarene nu er kommet og, at de er vedhæftet i mailen. endvidere skriver han, at han anbefaler, at jeg bare afventer mødet med specialisten, men har jeg spørgsmål til resultaterne, så skal jeg kontakte ham.

Og dum som jeg er, så sætter jeg mig naturligvis til at kigge på svarene.

+3 for blod i min urin. Let nok at forstå)

Mit stofskifte (tsh) hed for 3 måneder siden 2,24 og nu 2,94. Er det normalt? Mit eget indtryk er, at det er inden for normalen, men vidner om, at jeg har et lidt lavt stofskifte. Er det korrekt? Og er det normalt, at tsh tallet svinger så meget på så kort tid?

( Jeg har i øvrigt tabt mig 23 kg på 10 måneder. De 14 var dog grundet graviditet/fødsel) Men sagen uvedkommende, om end kiloene vel ikke burde rasle af på det niveau, hvis ens stofskifte er lidt lavt.

Nu til mit ?

På oversigten står der:
ANA screening på HEp-2 celler, , 01 02 2012: LISTESVAR
Og nu kommer der en 7-8 punkter, hvor der efterfølgende ud fra hver står: NEGATIVT=Dejligt:-)
Men listen slutter så af med:
P-Cyk.citrul.pep.-Ab(IgG), kU/l, 01 02 2012: <7

Alle de andre hedder også noget med xxxxxxx(IgG)

Er denne p-cyk en del af ANA-testen? ( Det er den vel, hvorfor står den der ellers!!) Men hvad tester den for? Og betyder svare: <7, at den er positiv eller?

Håber, at der sidder en, der kan hjælpe mig. Jeg er ret forvirret. For hvis den er positiv, hvorfor står der så ikke bare positiv, ligesom der ved de andre står negativ!! Men hvis jeg har lupus, burde alle så ikke være positive og ikke ca 7-8 negative og kun 1 evt positiv?

Ps. Jeg kan først få fat på min egen læge efter kl 15, da han er på kursus. Kan selvfølgelig kontakte klinikken, når de åbner fra middagsppause, men det er jo ikke som sådan vigtigt, da jeg alligevel skal ned til specialisten.
SanneHansen er ikke logget ind   Besvar med citat
Gammel 08-02-2012, 21:42   #2
Vovse
Jeg bor her på K10
 
Tilmeldingsdato: 29-03 2010
Lokation: Sjælland
Indlæg: 7.993
Styrke: 13
Vovse er ved at flytte ind på K10Vovse er ved at flytte ind på K10
Citat:
Oprindeligt indsendt af SanneHansen Se meddelelser
Mit stofskifte (tsh) hed for 3 måneder siden 2,24 og nu 2,94. Er det normalt? Mit eget indtryk er, at det er inden for normalen, men vidner om, at jeg har et lidt lavt stofskifte. Er det korrekt? Og er det normalt, at tsh tallet svinger så meget på så kort tid?
Jeg har nogle udskrifter fra blodprøver fra de gange jeg har fået taget blodprøver p.g.a. for højt stofskifte.
Der kan jeg se, at TSH skal/bør ligge mellem 0,3 og 4,2, så dit stofskifte er indenfor normalområdet, så vidt jeg kan se.
Men det kan da godt være, at det er en god idé at holde øje med, om TSH fortsætter med, at stige.
__________________
"Lediggang som saadan er ingenlunde Roden til alt Ondt, tværtimod, den er et sandt guddommeligt Liv, naar man ikke keder sig"

Søren Aabye Kierkegaard (5. maj 1813 - 11. november 1855), dansk teolog, filosof og psykolog.
Vovse er ikke logget ind   Besvar med citat
Svar

Bogmærker


Emne Værktøjer
Visningsmetode

Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Lupus susa71 Alt det andet 3 26-10-2012 22:16
test Cat 72 Nyttigt at vide for Førtidspensionister 1 10-04-2008 21:33
MCMI-III test mokkasine Alt det andet 4 25-01-2008 13:35






Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 13:57.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension