K10 - Flexjob & Førtidspension
 

Gå tilbage   K10 - Flexjob & Førtidspension > Politik og Samfundsdebat > Politik og Samfund

Forum Kategorier Forum Regler Om K10 og Info om Cookies Hjælp til Forum Brug

Politik og Samfund Her er det tilladt at diskutere politik , nyheder og andre samfundsproblemer. Hvis du har problemer med at andre udtrykker deres uforbeholden mening om vores samfund, så er dette nok ikke stedet for dig.

 
 
Emne Værktøjer Visningsmetode
Gammel 29-10-2007, 02:52   #23
majs
Slettet bruger
 
Tilmeldingsdato: 31-12 2006
Indlæg: 268
Styrke: 18
majs er rigtig godt på vej
Jeg har altid svært ved at vælge et parti, for der er noget falsk hved dem alle når de først er kommet på taburetten og har fået deres årsløn m.m. sikret uden garanti for at vi fik det som de gav os i udsigt. Og ved næste valg, kan vi være helt sikre på at de selv samme så siger: Giv os endnu en periode, så vi kan bevise hvad vi står for. Så er det jeg spørger hvad de har fået deres hidtige løn for, for som bekendt kan de højest vente 4 år til at få løfterne indfriet!

Jeg må tilstå at jeg lige nu føler at Danmark er ganske godt gående, både hvad angår lav arbejdsløshed, god økonomi, igangsætning af verdibetonede temaer for befolkningen, tilbagetrækning fra Irak-krigen m.m og at der for de ny diagnogstiserede langtidssyge også er sket en forbedring på det sidste, men meget ligger fortsat og ulmer under reformerne, som vi borgere først smager den bitre frugt af, når løbet atter engang er kørt.

Jeg skrev, for mange år siden, en artikkel til tidskriftet "Nyt Aspekt", hvori jeg påpegede det formålstjenelige at have en fredsminister frem for en forsvarsminister/krigsminister, en religionsmenister der kunne fremtrække den globale næstekærlighed i en hver tro og gennemføre den, en sundhedsminister der gav læger løn efter færrest syge patienter og meget andet, som jeg må ind i gemmerne for at referere korrekt, men det parti er der endnu ingen der har presenteret og jeg har heller ikke haft energi til at forfølge ønskerne. Men håber stadig på gode sjæle, omend så for vore efterkommere!

Tjaa, imens sidder man så her igen:
Egentlig ved venstre bedst hvordan arbejdsmarkedet og finanserne bedst kan køre, men de har det med at ville have magt i alt, sågar krig for slet ikke at snakke om al det spilte arbejde med kontrol fra vugge til grav
Socialdemokraterne har også mange gode hensigter for os borgere, men mangler stadig de dybere financielle indsigter på verdensmarkedet, så vi ikke igen ryger tilbage til arbejdsløshed og minus på betalingsbalancen.
DF har nok ret i meget, men deres racistiske syn går over min grænse! Og de Konservative har endnu ikke fået nok af at skævvride samfundet ved at give til de som har nok, i håb om at de gider arbejde mere eller at småkårsfolk vil tilsidesætte den sidst mulige kvalitetstid med familien, for at kunne holde stik med Danmarks nye vartegn: Forbrugsgoder så det kan sees i enhver villahave/arbejderkøkken.

Phyy ha, håber mit hoved holder!

De radikale vil have socialdemokraterne ind og er villige til at kvitte både dette og hint for at få kandidater ind af bagvejen gennem Socialdemokraterne. Og Ny alliance, er forhåbentlig en døgnflue,

Slettet tekst af webmaster

Jo, så er der også kristdemokraterne, dem har jeg før stemt på, men er igen kommet i tvivl, for de er skisme så hellige, men har heller ikke helt noget at ha´det i, for vi er nok stadig en del, der husker troens forskellige grusomme faldgrupper gennem generationerne og i hukommende et godt ordsprog: "Summen af synder er ens for enhver" gruer jeg lidt for de skjulte synder som de måtte have i bagagen, for de tilstår sjældent nogen og det ulmer for meget af noget der ikke kan holde.

Tja, hvem er der så?
SF.. Dem har jeg endnu ikke beskeftiget mig meget med, men jeg vil i de kommende dage holde et vågent øje med dem og se på deres grundmærker, ligesom ligesom andre på sidelinierne som måske ikke er nævnt her.

Partiet jeg endgyldigt kan gå ind for findes ikke!
Men meget mindre til de konsertavative, lidt mindre til venstre, lidt mere til socialdemokraterne og meget meget mere til dem der på en social retfærdig, samfundsorienteret (intern og global) og co2 orienteret måde kan bringe ALLE danske borgere videre i et anset land, som glade og stolte danske borgere, der hver (annerkendt!) med sit jo bidrager til/har bidraget til stort som småt i hverdagen, hvad enten det gælder store bidrag til skattefar eller det gælder den som sender bidrageren/sin næste et sjældent, varmt glimt af gensidig glæde i nuet/øjeblikket/det uventede.

Det var tider, da vi satte kryds ved Jacob Haugård, men forbandet synd, at tiden ikke var inde til det

Mvh
majs
majs er ikke logget ind   Besvar med citat
 


Regler for indlæg
Du må ikke lave nye tråde
Du må ikke besvare indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er Til
Smilies er Til
[IMG]kode er Til
HTML-kode er Fra

Gå til forum

Lignende emner
Emner Emnet er startet af Forum Svar Sidste indlæg
Hvad må man sige vej til MP84 Spørgsmål ang fleksjob 6 13-08-2013 15:38
Folketingsvalg på K10 ( hvad stemmer i ) halse Politik og Samfund 30 04-07-2012 00:04
hvad vil de sige med det der nono222 Politik og Samfund 5 29-02-2012 10:54
hvad mon de vil sige Fodfolket Politik og Samfund 0 15-09-2011 15:30
hvad stemmer k10 brugerne? de4aks Politik og Samfund 70 15-09-2010 14:38




Alt tidssætning er GMT +2. Klokken er nu 02:51.


Lavet i vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © www.k10.dk
Indholdet på K10 - Flexjob & Førtidspension må ikke kopieres eller gengives andre
steder uden først at have indhentet tilladelse til det fra ejeren af K10 - Flexjob & Førtidspension