Se enkelt indlæg
Gammel 08-04-2010, 16:22   #16
dobar
Ved at flytte ind på K10
 
Tilmeldingsdato: 20-11 2009
Indlæg: 577
Styrke: 15
dobar er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Andersine85 Se meddelelser
Jamen jeg kender det skam godt, jeg informerer altid mine borgere om bisidder muligheden (og anbefaler den også), ligesom jeg godt kender til samtykke og udvidet samtykke.
Men har aldrig mødt en borger der brugte udvidet samtykke/partsrepræsentant, og er faktisk heller ikke noget jeg vil anbefale med mindre man er meget angst ramt, for det virker nu engang bedst at tale sin egen sag (gerne med støtte fra en bisidder), for som flere har nævnt andre steder, hvordan skal en anden vide hvordan man har det, når man ikke selv har prøvet det?

Jeg er uddannet socialrådgiver, og jeg har arbejdet med sygedagpenge i 3 år.

Og jeg kender faktisk en del til lige denne lovgivning, men du skulle bare vide, hvor mange og omfattende regler, vejledninger, principafgørelse mm der findes! Og det bare indenfor dette område!
Så selvom det så klart er vores ansvar, så har ingen af os hjernekapacitet til at huske samtlige paragraffer, der evt, kunne blive relevante... Men jeg kan alle de store linier, og en stor del af de små, samt ved hvordan jeg skal finde ud af mere!

jeg blive nød at tage samtykke/partsrepræsentant fordi min sag køre i 5 år uden nogen afgørelse så jeg kunne ikke magte mere ....
dobar er ikke logget ind   Besvar med citat