Se enkelt indlæg
Gammel 07-04-2010, 11:00   #2
Connie
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 09-02 2008
Indlæg: 190
Styrke: 17
Connie er ny på vejen
Angående signalværdi.

Et eller andet sted er det skræmmende, at man som borger ikke kan tillade sig at være ærlig omkring sin situation uden det kan betyde, at man samtidig mistænkeliggør sig selv.

Det er uhyggeligt, at man faktisk opfordres til at lyve om sin situation - og endnu mere uhyggeligt, at folk gør det. Så tror pokker, at det er så svært at opnå forståelse i systemet.
Som det er nu, skal hovedet næsten være skilt fra kroppen før man kan opnå pension og selvom jeg synes der er meget fornuft i at snakke om ressourcer og at ressourcer altid skal udnyttes, så kan ressourcer ikke altid oversættes til arbejdsevne.

Hvis en erkendelse af det betyder, at man bliver nødt til at lade som om man fysisk, psykisk og socialt er helt til rotterne for at opnå pension, så er systemet en smule mere råddent end jeg turde forestille mig.

Signalværdi - rend og hop. Jeg nægter simpelthen at lukke ned for den smule livskvalitet jeg har. Min funktionsevne kan aflæses i mine papirer, og det er da det, der skal vurderes ud fra.
Det er noget af et skråplan det andet, synes jeg.
Connie er ikke logget ind   Besvar med citat