Se enkelt indlæg
Gammel 16-03-2010, 20:59   #12
gh72
Slettet Bruger
 
Tilmeldingsdato: 24-03 2006
Indlæg: 1.224
Styrke: 21
gh72 er ved at flytte ind på K10gh72 er ved at flytte ind på K10
Jeg ved lige, hvordan du har det, jeg synes også det var mega-svært, men til sidst må man sætte sig selv først, og hvis man ikke kan, så kan man ikke.
Da jeg tilsidst var på revacentret fik vi at vide, at det var bedre at møde op og gå hjem end slet ikke at komme, for så kunne de slet ikke vurdere os. Og så kunne man risikere, at de ville sige til kommunen at fremmødet havde været så lille, at de ikke kunne vurdere én. Så derfor er det måske bedre at møde op; aner dog ikke om det er sådan de ser på det alle steder.
Men svært det var det, for man fik også stikpiller, hvis man ikke var der så længe, men vil indrømme, at jeg var nået til et punkt hvor jeg bare ikke kunne mere.
Jeg forstår godt du har en ansvarsfølelse overfor stedet; sådan er vi jo alle opdraget, men sådan som du har det nu, så må du sætte dig selv først, meget gerne med din læge i ryggen.
Ja, det lyder så nemt, men ved desværre godt, at det er alt andet end nemt, men hvis du skal have en chance for pension, så skal der jo ikke stå 15 timer igen!
gh72 er ikke logget ind   Besvar med citat