Se enkelt indlæg
Gammel 04-01-2010, 02:26   #14
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af Multe Se meddelelser
Hmmm, i min verden, får "man" ikke sat skovlen under dem der tror man snyder, ved at gøre som de siger !!!

I min verden, har jeg det bedst med: at, de der påstår noget om min person eller mine handlinger, også dokumenterere det... -gerne ved en fælles indsats, men IKKE ved ulovlige/urimelige krav !!!

Og ja, man er uskyldig indtil andet er bevist... -også herinde !!!
Jo, men de har jo dokumenteret DERES. Hun er blevet pågrebet i at arbejde på et marked, det er ligesom deres bevis.
Så er det da kun fair, at pågældende modbeviser. De kan jo i princippet være ligeglade og skal nok få adgang til div konti alligevel.

Sådan er vores verden jo skruet sammen. Er man mistænkt for mord, så er det super godt at have et alibi. Senere i efterforskningen kan de jo så erfare at man fra begyndelsen talte sandt. Eller måske usandt, og alibiet ikke holdt. Alt efter hvad efterforskningen kommer frem til.
Det har jo noget med retssikkerhed at gøre, at den mistænkte har mulighed for at ytre sig, eller komme med beviser på sin uskyld.

Og jeg ser slet ikke en trussel i at de beder om dokumentationer, det må da føels rart at slippe af med mistanken hurtigst muligt og komme videre med sit liv.
Personligt ville jeg da fede mig gevaldigt når jeg knalder beviserne på bordet, og udråbe en fatwa, hyle op om retssag og kaste mig ned på gulvet i harme.

Selvfølgelig kunne man jo også bare nægte, og i det hele taget lade være med at samarbejde, og så lade dem selv komme frem til en konklusion. Dermed mister man så bare retten til at brokke sig, hvis det de kommer frem til IKKE er til ens egen fordel...
Den mulighed har man jo også, da man ikke er tvunget til noget. Det er bare om at tage et valg og kende konsekvenserne, længere er den såmænd ikke....

Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat