Se enkelt indlæg
Gammel 14-12-2009, 13:43   #2
hla72
Klart Afhængig af K10
 
hla72s avatar
 
Tilmeldingsdato: 27-07 2009
Lokation: Odense kommune
Alder: 51
Indlæg: 466
Styrke: 15
hla72 er ny på vejen
Jeg har kæmpet med en §82 ansøgning omkring hjælp til psykolog i mange uger nu - tror snart jeg har kæmpet et par måneder - og jeg er ved at få grå hår af den.

Det er nu endelig lykkes mig at skaffe alle papirerne... pånær omkring min pensionsopsparing (jeg er sygedagpengemodtager).. der ved jeg ikke helt hvad hulan det er kommunen vil have.
Jeg fatter ikke en bjælde af hvordan jeg skal udfylde ansøgningsskemaet. Jeg har i igen i dag kigget på det og forstår det stadig ikke. Måske fordi jeg nu også ligger syg med influenza/monster forkølelse og hovedet ikke virker som det skal.

Men jeg er virkelig ved at give op, men ved også at søger jeg ikke, så sker der heller ikke noget og jeg kan da slet ikke få behandling hos min psykolog... behandling som er nødvendig.
Jeg har bare en følelse af, at det kæmpe arbejde jeg har haft med den ansøgning er omsonst fordi kommunen i sidste ende mener mit rådighedsbeløb er stort nok til jeg selv kan betale.

Så jow... jeg kan sagtens sætte mig ind i det du skriver... også i den grad med det omkring at man da bare lige kan søge på kommunen... Yeah right! Hvis det bare var så nemt...

Mange sympati- til dig
__________________
"Man skal aldrig sige nej til en fristelse - man ved jo aldrig, om den kommer igen" ~ Garfield

Skriver blog på egen hjemmeside: Heidi's univers/fat2fab
hla72 er ikke logget ind   Besvar med citat