Se enkelt indlæg
Gammel 16-11-2009, 10:10   #5
Randerspigen73
Elsker at være her på K10
 
Tilmeldingsdato: 22-08 2006
Indlæg: 64
Styrke: 18
Randerspigen73 er ny på vejen
Hejsa FrkNorden.

Sikke en redelighed du er kommet ud i. Jeg har læst dine indlæg flere gange og jeg kan ikke umiddelbart fortælle dig, hvad du kan forvente, for som du selv er inde på, er du en kontrolfreak (ligesom mig), der allerede selv har undersøgt alle tingene og det kun er tiden og dit helbred der kan give svar.

Set udefra og med min begrænsede viden om SDP, burde de vel kunne forlænges yderligere pga dit uheld? Og ja, det vil helt sikkert være bedst, at du følger det kursus du er i nu, når din arm og din psyke tillader det, på trods af at det er en spredt målgruppe som deltager i - så længe du får dine egne samtaler er det jo ligemeget, hvem der ellers går på kurset. Og ja, jeg har også været på en del "sjove" kurser, hvis indhold og målsætning enten var ikke eksisterende eller skudt helt forbi, men det var noget jeg skulle og så kan man ligesågodt få det bedste ud af det og udvide sin horisont..

Er nødt til at understrege vigtigheden i, at du er totalt ærlig over for kommunen, da de ellers ikke kan give dig den rigtige hjælp og at du i flere år fremover kan få problemer med at blive hørt. Systemet er i forvejen tungt at danse med og hvis man ikke danser i takt, risikerer du bare at blive trådt over tæerne. Om du kan stole på dem eller ej, er sådan set ikke spørgsmålet - ved det er det for dig selv, men du gør dig selv en bjørnetjeneste ved ikke at være ærlig!

Til sidst - har du ikke en fritids/ulykkeforsikring gennem din fagforening, som kan hjælpe på en eller anden måde i forbindelse med det uheld du har haft?

Du virker til at være en stærk pige, selvom du har nogle meget sårbare sider indeni, hvilket jeg kun kan nikke genkendende til - jeg er sikker på at du nok skal klare dig igennem det her, med den rette hjælp og hvis du passer godt på dig selv..

Pøj-pøj med det hele

__________________
Uheld er også en slags held
Randerspigen73 er ikke logget ind   Besvar med citat