Se enkelt indlæg
Gammel 27-10-2009, 13:26   #11
cpw
På vej til at lære K10
 
Tilmeldingsdato: 21-10 2009
Lokation: Vejle
Alder: 59
Indlæg: 7
Styrke: 0
cpw er ny på vejen
altså min psyk. og jeg talte om forandring i medicin (og self. har han tænkt selv i løbet af det 1½ år jeg har gået hos ham), og de to forslag som CR er kommet med kan psyk. og jeg slet ikke acceptere.
1. forslag er et gammelt middel med stærke bivirkninger. Vægtøgning, forstoppelse, svedtendens og hjerterytmeforstyrrelser.
2. forslag er et epilepsimiddel som bruges til svære depressioner, men min er ikke svær, den er middel, og kun en del af hele billedet som præges af personlighedforstyrrelser (som ikke kan medicineres væk).

Den medicin jeg får nu er tilpasset efter 1½ år, og dosis er nu virksom uden nævneværdige bivirkninger og hindrer at jeg ryger helt ned i de sorteste huller, og kun har lyst til selvmord.

Så med mindre der findes tvangsmedicinering for pers som ikke er umyndiggjort, bliver der ikke ændret på min medicin.

Trætheden kommer af overaktivitet i tænkeren. Jeg ruger og ruger over alt og alle, nutid fortid og fremtid og får ikke ro i hovedet. Det giver spændinger så jeg får larm i ørerne, som så kan lindres ved at sove.

Men nej, jeg er ikke blevet fysisk undersøgt vedr. trætheden, og det orker jeg heller ikke nu. Måske senere

helenekr når du skriver at jeg skal se at få det overstået, mener du så at jeg skal undlade at trække tilbage, og at jeg skal køre min anke??
cpw er ikke logget ind   Besvar med citat