Se enkelt indlæg
Gammel 24-10-2009, 09:13   #1
Viva
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 20-10 2009
Indlæg: 20
Styrke: 15
Viva er ny på vejen
Thumbs down Hjælp...Jeg er i klemme

Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre !
Jeg er langtidssygemeldt fordi jeg er psykisk nedkørt pga flere års grov mobning og chikane på min arbejdsplads. Min arbejdsplads tror ikke på mig og forlanger at jeg fortsat skal arbejde i team sammen med den kollega som har mobbet mig eller også bliver jeg flyttet til en afdeling hvor de godt ved at jeg ikke kan klare jobbet pga. en dårlig arm efter en trafikulykke.
Min læge og min psykolog fraråder begge kraftigt at jeg starter på arbejde da jeg efter deres skøn lider af posttraumatisk stressreaktion.
Min arbejdsplads vil ikke fyre mig ( de forsøger at slippe for at skulle betale en bod til mig pga usaglig fyring) og vil bare overlade afgørelsen til kommunen.
Jeg går til psykolog og sagen er anmeldt af min læge som en arbejdsskade. Jeg er overhovedet ikke i stand til at arbejde endnu, men om kort tid falder jeg for 52 ugers reglen og kommunen presser på for at jeg skal på kursus eller søge andet arbejde allerede nu.
Det skal lige tilføjes at jeg har arbejdet på sammen arbejdsplads i 25 år og jeg nægter at finde mig i den behandling som de udsætter mig for og derfor vil jeg under ingen omstændigheder selv bede om en fyreseddel....hvis jeg skal ud, så bliver det skrigende og jeg vil kæmpe imod alt hvad jeg kan. Heldigvis har min fagforening samme mening og står ved min side !
Så min situation er, at jeg stadig er ansat, men ingen mulighed har for at kunne komme på arbejde når jeg er klar og kommunen presser på for at jeg skal bede om en fyreseddel og finde andet arbejde allerede nu.
Jeg er i en håbløs situation og kan ikke komme hverken frem eller tilbage.
Viva er ikke logget ind   Besvar med citat