Emner: Gældsanering
Se enkelt indlæg
Gammel 12-10-2009, 11:18   #1
nille60
Mit andet hjem K10
 
Tilmeldingsdato: 28-09 2009
Lokation: Aalborg
Alder: 42
Indlæg: 649
Styrke: 15
nille60 er ny på vejen
Gældsanering

hejsa nogle der ved noget om dette, da min samlever skylder en masse penge væk, har han så søgt om gældsanering, han er på FP og jeg kontanthjælp, alt det han skylder væk er fra før min tid men han har så fået afslag da de regner min indtægt med også altså min kontanthjælp. Han fik at vide hvis vi gik fra hinanden eller jeg fik job på alm vilkår altså fuldtidsjob som jeg så ikke lige gør da jeg venter på afgørelse ang flexjob på 15 timer ugenligt, kunne de gå ind og give ham det men ellers ikke. Nu er det sådan at han er psykisk syg har en diagnose og er i diskret psykiatrien i vores kommune og han har været til møde før i retten ang gældsanering og fik at vide han godt kunne få det når man fik FP, det var der ikke noget ivejen for og nu kan han ikke, vi har boet sammen igennem snart 4 år og det er først inden for et år at der er søgt og har fået at vide op til flere gange at an sagtens kunne få det og nu laver de det hele om.
Har så nu siddet og regnet på det og når alle udgifter er betalt og hus holdingspenge trukket fra er der 1977 tilbage til medicin psykosemedicin, bustransport,tøj, tandlægen osv.
Synes det er så uretfærdigt at vores kommune ikke har styr på noget som helst og man skal gå psykisk ned men det er så dyrere at have folk indlagt på en psykiatisk afdeling end at det er at give folk gældsanering, har jeg hørt.
nille60 er ikke logget ind   Besvar med citat