Se enkelt indlæg
Gammel 03-09-2009, 15:48   #26
Neurosmølf
Ved at flytte ind på K10
 
Neurosmølfs avatar
 
Tilmeldingsdato: 26-11 2007
Indlæg: 553
Styrke: 19
Neurosmølf er fast beboer på K10Neurosmølf er fast beboer på K10Neurosmølf er fast beboer på K10
Jeg synes Du skal betale gælden og anlægge civilt søgsmål mod din ex, det burde en advokat også sige dig.
Bortset fra det, har du haft mangelfuld rådgivning da du fik din erstatning, siden Du ikke var klar over muligheden for at indsætte på en kreditorbeskyttet konto.
Du står dig bedst i rettens øjne, også på sigt med søgsmål overfor ex'en ved den første mulighed jeg nævnte.
Ligegyldigt hvad manøvrer Du prøver på her i sidste øjeblik, vil det som Havedammen siger være kriminelt fordi dine penge ikke er kreditorbeskyttede( se Retsplejeloven §513 om sammenblanding med almindelige midler ). At lægge dem i box eller andet er, og så påstå ingen at have er mened i fogedretten, hvilket hører under straffeloven. De har allerede de oplysninger om din kontosaldo fra din bank, så gemme dem kan Du ikke alligevel.
Jeg har prøvet fogedretten med gæld jeg ikke kunne betale gr. andres dispositioner ( læs bare ex her også ) men opnåede frivillig akkord.
Hvis Du tilbyder en sådan ( altså en delbetaling for saldokvittering på hele beløbet ) kan Du stadig sagsøge din ex for det betalte beløb, hvis Du kan dokumentere ex'en har stiftet gælden uden dit vidende eller misbrugt en fuldmagt.

Jeg dømmer dig ikke, men vil hjælpe dig undgå at lave hvad jeg mener er en dumhed.

Bemærk Hejdiens indlæg om at medbringe dokumentation for udbetaling af erhvervsevneerstatning, måske vil man se bort fra pengene så, hvis Du er heldig
Bare lige min mening
Nøvsen
__________________
Waste no more time argueing about what a good man should be. Be one.
Marcus Aurelius

Sidst redigeret af Neurosmølf; 03-09-2009 kl. 16:52. Årsag: tilføjet henvisning til Hejdiens råd samt § på retsplejeloven
Neurosmølf er ikke logget ind   Besvar med citat