Emner: Jeg tabte...
Se enkelt indlæg
Gammel 19-08-2009, 11:04   #33
DaisyBoo
Hvor skulle jeg ellers være
 
Tilmeldingsdato: 10-07 2008
Lokation: København
Alder: 42
Indlæg: 178
Styrke: 16
DaisyBoo er ny på vejen
Citat:
Oprindeligt indsendt af MTVRV1 Se meddelelser
Ja hvorfor al den arbejdsprøvning, et par månder er nok

en kommune kan da ikke bedømme om en person har ret til flex job uden. Hvis man er i arbejde på halv tid eller mere, kan man vel også arbejde. En mulighed kunne være at have en jobkonsulent tilknyttet den arbejdsplads man har i et stykke tid. For at se om man havde brug for skånebehov. Men sådan er loven ikke indrettet.
flexjob er også meget svært at får tilkendt efterhånden, desværre er muligheden for et flexjob lige så svært. kommunen er nok af den holdning, at hvis man kan arbejde over 20 timer kan man også arbejde. bare et gæt.
problemet er at alle siger vi skal have flere i arbejde, men der er ikke plads til dem med skånebehov.
du skal ikke tage det personligt, men synes alså den sagsbehandler ikke er sit job voksen når hun siger sagen er klokkeklar. uden en ekstern arbejdsprøvning.


Jeg forstå ikke hvorfor nogle er i arbejdsprøvning i et år eller mere, det er vanvid!!!
En jobkonsulent burde kunne bedømme en person efter i hvertfald 2-3 måneder.

Mon ikke hun har ment at den var klokkeklar når samtlige læger siger at skaden ikke forbedres og når deres egen lægekonsulent skriver sort på hvidt at "X er bedst placeret i et fleksjob på 20 timer. Hendes tilstand kan ikke forbedres"

Sagsbehandleren var sikker på at det var gode omstændigheder at jeg havde et job allerede og dermed var sikret når jeg fik fleks.
DaisyBoo er ikke logget ind   Besvar med citat