Se enkelt indlæg
Gammel 25-07-2009, 11:48   #9
Mella
Bruger
 
Mellas avatar
 
Tilmeldingsdato: 29-10 2005
Indlæg: 742
Styrke: 19
Mella er ny på vejen
tak for tippet, helene!
Min far døde af anafylaktisk chok pga. penicillin.
Jeg er totalt rådvild lige nu. Sundhedsstyrelsen har måske stadig den her hotline man kan ringe til, men kun på hverdage.

Problemet er, at hans egen læge ikke ved noget om hans astma og allergi, netop fordi han er tilknyttet den her specialist, som også udskriver al medicin - og som så er på ferie.
Vi har ikke den samme læge, men jeg ringer til min egen på mandag, for at høre, hvordan jeg skal forholde mig (mens man stadig kan komme igennem til en læge...).
- Så må jeg ellers slå alt det kolde vand jeg kan i blodet,
indtil specialisten vender tilbage,

Igen, så er der så mange modadrettede fortællinger, beskrivelser og forholdstagninger.
I lande rundt om os, deler de gavmildt Tamiflu ud og her i DK skal vi bare tage det heeeeeelt rolig..... vi flytter da bare ind på nogle kaserner uden behandling... hvis vi er så superheldige, at vi bor i Jylland...
Der skrives, at personer i risikogrupperne skal have Tamiflu forebyggende - og når jeg så henvender mig, er det sg bare en heeeeeelt almindelig influenza - selvom den desværre muterer?!

Jeg vil have en ordentlig og okay information mens tid er.
Kan godt være, at jeg er oppe at køre, men det er m i n søn og jeg vil tage de forholdsregler jeg kan, mens tid er og ikke bare blive fejet af.

Jeg kommer til at tænke på dengang der var storstrejke og folk der havde råd, hamstrede mad som græshopper og lagde det i fryserne til års forbrug.
- Så man ikke kunne købe mælk og brød til sine børn.
Dengang herskede der ikke nogen 'en for alle og alle for en mentalitet'.
Denne gang tror jeg desværre, at det bliver meget værre og hvis det sker, tror jeg ikke, at jeg kommer igennem med noget specialhensyn til min unge
__________________
Ingen slipper levende fra livet - jeg lever, mens jeg er her.
Mella er ikke logget ind   Besvar med citat