Se enkelt indlæg
Gammel 27-05-2009, 10:28   #16
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Man skal altid kommi i hu, at man IKKE bliver rask af medicin. Man kan højest få en forbedring eller en smule lindring. Diagnosen er fortsat, at tilstanden er varig!!

Derefter er det op til den behandlende læge at finde ud af, om medicinen indvirker på arbejdsevnen, eller udelukkende indvirker på livskvaliteten - eller en kombination af begge.

En sag kan godt trækkes ud, hvis man starter på ny behandlig. Nogle sagsbehandlere vil gerne høre om resultatet efter X antal måneder, med mindre læge eller psykiater skriver, at medicinen er virkningsløs på diagnosen og arbejdsevnen, men at den forøger livskvaliteten og måske holder 'depressioner og værre symptomer i skak'......

Mht arbejdsprøvningen, så er det ikke helt korrekt at de SKAL undersøge REVA/fleks først inden de indstiller til førtidspension. I mit eget tilfælde røg jeg direkte fra alm kontanthjælp TIL tilkendelse af førtidspension, UDEN hverken arbejdsprøvning eller andre revalideringsmæssige tiltag. Min sag var åbenbart meget selvforklarende.

Tror bestemt IKKE du skal være bange for at kommunen bare smider en førtidspension i nakken på dig. ALT skal stemme nøjagtigt sammen og alle papirer SKAL entydigt pege mod en førtidspension. Og selvom en sagsbehandler ytre sig og siger førtidspension, jamen så er det ikke sagsbehandleren der egenrådigt bestemmer. Pensionsteamet består af FLERE personer, der skal være HELT enige.
Dog er der få der alligevel får tilkendt en førtidspension (uden deres gode vilje) men det handler om mennesker der er retarderede, multihandicappet og som bor på institutioner og som har en værge. Raske mennesker kan aldrig få smidt en førtidspension i nakken. Så det skal du ikke være bange for!!!!

Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat