Se enkelt indlæg
Gammel 14-05-2009, 20:47   #13
LUM
Har ikke tid til andet end K10
 
Tilmeldingsdato: 04-09 2008
Lokation: Vesthimmerland
Indlæg: 2.623
Blog Indlæg: 2
Styrke: 19
LUM er ved at flytte ind på K10LUM er ved at flytte ind på K10
Jeg har partsrepensentant, de får ligesom intet ud af at glo på mig med angstanfald, jeg kan nikke og ryste på hovedet wee hii, hvilket kommunen IKKE vil godkende (forvaltningsloven gælder ikke, er der blevet sagt ordret.. godt så)

Det er kommunen der har bestilt erklæringen, og det er med henblik på FP uden om arbejdsprøvning... godt nok må de ikke, de SKAL undersøge muligheden for fleks først (reva er afprøvet) men det er de altså lidt ligeglade med... jeg har en båndet samtale med sagsbehandler liggende hvor hun gentagende gange siger: FP, *.. dette stykke er ordret citeret* Louise skal bare lige gøre sig så dårlig som mulig ved den generelle helbredsundersøgelse, så kan jeg få en FP i hus uden problemer. Sagsbehandler vil naturligvis ikke være ved at hun har sagt sådan, klart det er ikke lovligt.

De bestilte den fordi de ikke var tilfreds med den generelle helbreds hos egen læge, hvilket de ikke var/er fordi jeg NÆGTER at gøre mig dårligere end jeg er, ikke at jeg forsøger at gøre mig bedre (det vil bare give ris til egen rumpette *ss*) men jeg vil dælme heller ikke gøre mig mere syg end jeg er, for også det kan ende med ris til egen rumpette.

Hvis jeg ikke gætter helt forkert ender det med at kommunen hen over hovedet på mig søger FP (jo det kan de godt, hvis de VIL) den vil så sikkert ende med at være tidsbegrænset, det er den eneste måde hvor de kan undgå at jeg er helt strid og får talt mine timer med beredskabet sammen for sidste år, for kommer de på tvivler jeg stærkt på at nogen ved sin fulde 5 ville tildele FP.
LUM er ikke logget ind   Besvar med citat