Se enkelt indlæg
Gammel 04-05-2009, 23:04   #4
Ninja
Jeg bor her på K10
 
Ninjas avatar
 
Tilmeldingsdato: 10-01 2008
Indlæg: 13.654
Styrke: 33
Ninja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejenNinja er ny på vejen
Det seneste nye fra arbejdsmarkedskommissionen kan læses her : http://www.amkom.dk/om-kommissionen/kommissorium.aspx

Citat:I de senere år har bestræbelserne på at skabe mere rummelighed på arbejdsmarkedet bl.a. givet sig udslag i en markant stigning i antallet af personer visiteret til fleksjob. Det er sket uden, at det har ført til færre tilkendelser til førtidspension eller færre sygedagpengemodtagere. Regeringens vision for det rummelige arbejdsmarked bygger på en mere klar målretning af de offentlige ordninger for personer med nedsat arbejdsevne, herunder at fleksjob forbeholdes personer, der ikke kan bringes i ustøttet beskæftigelse og at førtidspension forbeholdes personer, der ikke kan bringes i støttet beskæftigelse. Citat slut.

Så skærpelsen består i en ny omstrukturering (og mere overvågning af klienterne) - sådan som jeg ser det.

Med andre ord, så skal klienterne 'mandsopdækkes' af en og samme kontaktperson gennem hele forløbet, så klienterne ikke længere kan bruge den om de forskellige sagsbehandlere der fordærver sagen. Nu skulle man så få én vejleder med hele vejen igennem 'der kan gribe en' hvis man skulle snuble.

Er bare bange for hvad sådan en 'vejleders rolle er' for hvis den er lige så diffus som lægekonsulentens rolle, så kan vejlederen jo hurtigt blive en splint i røven!!

Sidst redigeret af Ninja; 04-05-2009 kl. 23:19. Årsag: tilføjelse
Ninja er ikke logget ind   Besvar med citat