Se enkelt indlæg
Gammel 09-04-2009, 00:21   #1
camilla heyn
Ved at vænne sig til K10
 
Tilmeldingsdato: 24-03 2008
Indlæg: 24
Styrke: 17
camilla heyn er ny på vejen
kan man klage over sin sagsbehandler/forløb ?

Hej K10!!
Jeg har af flere omgange skrevet her inde på siden, når frustrationerne bliver for store, og nu er det ved at være tid igen.

Min kæreste er ved at blive visiteret til fleksjob, og har været i gang med forløbet i ca. 12 mdr. Det er som jeg kan læse ikke så lang tid at vente, men vi synes alligevel tingene trækker ud i alt for lang tid.
Eksempelvis fik vi at vide i slutningen af oktober at der skulle laves en speciallægeerklæring omkring min kærestes rygproblemer. Der forefindes allerede en statusattest og en specifik helbredsattest. Men fra at få at vide at der skulle ligge en speciallægeerklæring, til brevet om en tid til speciallægen, gik der næsten 5 måneder. !!??!! - er det normalt ??

Min kæreste er tilknyttet et projekt i Næstved Kommune for unge kontanthjælpsmodtagere, og brevet med tid til speciallæge kom sjovt nok en uge efter min kæreste havde henvendt sig til den overordnede på projektet om hvad der skete i sagen. Den overordnede kontaktede så min kærestes sagsbehandler, og fik at vide at henvisningen var sendt i udbud efter kommunens regler. Men det virker da pudsigt at der kun lige går en uge efter den henvendelse. ??!??

Min kæreste er ydermere i et praktikforløb på en social og sundhedsskole, som pedelmedhjælper. De er rigtig glade for at have ham på skolen, og snakken er gentagne gange faldet på at skolen ønsker at ansætte min kæreste i fleksjob, så snart han har fået tilkendt fleksjob. Dette er blevet skrevet til sagsbehandleren i flere omgange, og der er inden for det sidste år sendt 8 opfordringer fra kontaktpersoner fra kommunens projekt til sagsbehandleren om at det anbefales at min kæreste får fleksjob, tilsyneladende uden nogen effekt.

Vi har netop skrevet den ansøgning om aktindsigt der ligger her på siden, og afleverer den straks efter påske.

Hvor mange flere erklæringer og attester og dokumenter kan vi forvente der mangler ? - Hvor lang tid kan vi forvente der går ?? Hvordan skal vi forholde os til at sagsbehandleren overhovedet ikke virker til at reagere på noget som helst ??. Min kæreste skrev for kort tid siden til sin sagsbehandler at han ønskede at få tilsendt en kopi af speciallægeerklæringen, og fik så et svar på e-mail som lyder:" Jeg skal prøve og huske det, ellers må du minde mig om det ved et møde".
Kan en sagsbehandler tillade sig at sige det ?? - undskyld, men det kan da ikke være min kæreste der skal være sagsbehandlerens personlige kalender!?! - Jeg ved godt der sikkert er rigtig mange arbejdsopgaver og stress og alt muligt - men!?!?!

Det var mange spørgsmål, og jeg er i tvivl om hvorvidt det overhovedet er forståeligt, men jeg har siddet hele aftenen og forsøgt at læse forskellige retningslinier osv. og nu har jeg efterhånden givet op.

Jeg håber nogle kan hjælpe.

På forhånd tak

med venlig hilsen Camilla
camilla heyn er ikke logget ind   Besvar med citat